prinova u obitelji

Dizajnerica Anamarija Brkić otkrila da čeka sina

06.02.2020 u 12:38

Bionic
Reading

Anamarija Brkić koja stoji iza brenda A'Marie već je tri mjeseca u drugom stanju. Jedna od omiljenih hrvatskih dizajnerica i njezin partner čekaju sina

'Kako od samih početka veze maštamo o širenju naše zajednice ova vijest nas je beskrajno razveselila. Partner me sada još više pazi, i preuzeo je brigu o tekućim obvezama kako bih što bezbolnije prošla kroz sve nelagodne trenutke trudnoće, čiji broj me prilično iznenadio', izjavila je 41-dizajnerica za Story.

Anamarija Brkić ispričala je kako je na početku imala mučnine, no na njih se navikla.

'U početku su bile malo iscrpljujuće, jer su mi promijenile i ometale svakodnevicu. U velikoj želji da se što zdravije i kvalitetnije hranim silne mučnine prilično su otežale provođenje zdrave prehrane. Također, moji problemi s migrenama sada su se intenzivirali, a činjenica da lijekove ne smijem koristiti, kao ni većinu nekih alternativnih rješenja mi je njihovo ublažavanje dodatno otežala', rekla je.

Otkrila je da nosi sina. 'Iskreno, to me i ne čudi jer sam privatno oduvijek više okružena muškarcima; odrasla sam s dva brata, imam čitav spektar muških prijatelja koji su vjerojatno stvarali ravnotežu mojoj ženskoj, kreativnoj strani, orijentiranoj na modu i žene', ističe dizajnerica koja trenutno radi na novoj kolekciji jer joj kreativnosti, kaže, ne nedostaje.