slama srce

Dirljiva posveta Elle Dvornik djedu Ivi: 'Bio si muž i otac, i partner i 'prika''

05.04.2022 u 09:45

Bionic
Reading

Jedna od najpoznatijih domaćih influencerica i kćer pokojnog kralja funka Dine Dvornika redovito objavljuje fotografije iz svog privatnog života, a najnovija objava je ovog puta vezana uz tužnu vijest

Ella Dvornik se od voljenog djeda, oca Danijele Dvornik oprostila pjesmom koju je sama napisala, a koja je rastužila sve njezine pratitelje i prijatelje.

'Sjećaš li se dida kad bio si dijete? Sve je lako i problema nema. Kako li samo godine lete. Trošimo život, a smrt nam se sprema. I bio si muž i otac, i partner i 'prika'. Hodao si užurbano usred planete, bio si ljubav, sigurnost, naša podrška i dika. No svima nam zadnji dani prijete. Kako je smješno da sve se vrati na početak, teško se priča, pomiće i hoda. Nekoć brz, glasan energetičan kao metak, a onda se opet ne možeš dić sa poda. No tijela su zatvor, odumiru, ne traju, duša živi vječno i mlada je kao dijete. Vidimo se dida opet nekad u raju, svima nam iste sudbine prijete', napisala je blogerica uz fotografiju na kojoj njezina starija kćer pozira kraj pradjeda Ive.

Ella je i prije znala pokazati koliko je uživala u društvu djeda kao i njezine djevojčice Balie Dee i Lumi Wren. Blogerica je odmalena pod povećalom javnosti zbog činjenice da joj je otac bio poznata osoba, a navikla je i na kamere jer je bila dio reality showa svoje obitelji.

  • +2
Ella Dvornik Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL