sretni supružnici

Dirljiva poruka Indire Levak: 'Bez tebe bi moj život bio prazan'

30.05.2017 u 13:47

Bionic
Reading

Pjevačica Indira Levak ne krije koliko je sretna u braku s Miroslavom Levakom, a danas je njezin dan posebno začinjen veseljem i radošću budući da slave treću godišnjicu svoje bračne ljubavi

'Ljubavi moja, naša ljubav donosi mi sreću i veselje! Ništa na ovom svijetu ne može biti tako divno kao ljubav koju si mi podario i znam da će tako ostati zauvijek... Bez tebe ne bih bila osoba kakva sam sada... bez tebe moji snovi nikada ne bi bili ostvareni... bez tebe bi moj život bio prazan... Sretna nam 3. godišnjica braka, mužiću moj!!!' napisala je pjevačica grupe Colonia, Indira Levak na svom službenom profilu na Instagramu i time raznježila mnoge obožavatelje.

Par se vjenčao prije tri godine na današnji datum, na imanju vinarije Coner, a njihovu su ljubav tada s njima došli proslaviti mnogi poznati iz estradnog miljea.

Indira je svom suprugu Miroslavu javno čestitala godišnjicu braka, a sretni supružnici osim u ljubavnom isprepleteni su i u poslovnom životu. Miroslav je naime menadžer grupe Colonia pa su i zbog toga nerazdvojni.