otkrio je razloge

Dino Jelusić više nije član Whitesnakea: 'Mislim da je to gotova stvar. Zašto? To adresirajte na gospodina Davida Coverdalea'

18.10.2022 u 09:57

Bionic
Reading

Cijelom Hrvatskom prošle godine je odjeknula vijest da je naš mladi i talentiran glazbenik ostvario svoj san i postao član poznate hard rock grupe. S njima je odradio turneju ovog ljeta i s njima, izgleda, završio priču

'Neke stvari će se drastično promijeniti, mislim da je Whitesnake gotova stvar tako da vidjet ćemo što ćemo dalje. Zašto gotova? To adresirajte na gospodina Davida Coverdalea, ja sam već umoran od pitanja, on je taj koji je otkazao turneju. Ja sam ostao doma', ispričao je Dino Jelusić za IN Magazin Nove TV.

Nakon što je otkazana turneja, naš glazbenik nije dugo čekao i našao je novi bend. Kazao je da je našao alternativu koja je ispala u nekim pogledima čak i bolja, a da ostalo treba adresirati na menadžement Whitesnakea, jer on s tim nema veze. Smatra da Whitesnakae više neće turirati i da treba nastaviti dalje. Dodao je kako je 'trenutno sve u velikoj zavrzlami'.

Izvor: Društvene mreže

Zbog sudskih postupaka koji su u tijeku ne nastupa sa svojim bendom, a spriječen je i objavljivati nove glazbene uratke. Priznao je da u zadnje vrijeme stalno izlazi van i traži izlaze. Ima 5 albuma koji nisu objavljeni, 'jer čeka sud da se završi i malo mu je teško raditi'. A da ode u smjeru rock'n'rolla zaslužan je njegov tata koji ga podržava još od najranijih dana. Odbio je ponudu da Dinovu karijeru preuzme netko drugi, a u tom kontekstu spominjao se i Tonči Huljić.

  • +4
Dino Jelusić Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX