NA OBALI CETINE

[FOTO] Dino Jelusić nakon vijesti da je Whitesnake otkazao zagrebački koncert i europsku turneju zasvirao s domaćim glazbenicima

02.07.2022 u 16:57

Bionic
Reading

Fanovi jednog od najvećih hard rock bendova u povijesti s nestrpljenjem su iščekivali njihov zagrebački koncert, na kojem je s njima stage trebao dijeliti jedan od naših ponajboljih vokalista i glazbenika. Koncert i daljnja turneja su otkazani, a Dino Jelusić je na oduševljenje publike nastupio na čuvnenom Thrill Blues Festivalu

Obožavatelji još uvijek tuguju, a Dino Jelusić je nakon što mu se raspored oslobodio navratio na prvu večer festivala u Trilju. Na molbu organizatora zasvirao je na pozornici u Gradskom parku te još jednom dokazao svoju umjetničku svestranost zasviravši na nekoliko instrumenata i zapjevavši neke od najvećih svjetskih rock hitova.

'Kako je, nažalost, uz još tri koncerta Whitesnakea otkazan i onaj u Zagrebu, svi smo to iskoristili za neku vrstu kratkog odmora. Tako sam i ja došao do Zagreba na par dana, ali vuklo me da se okupam u našem moru pa sam nakratko produžio i do Splita. Zatim sam s ekipom završio u Trilju na blues festivalu, rekao je Dino Jelusić za Večernji list.

Svi su s radošću dočekali 'Welcome jam' na kojem se među brojnim glazbenicima Dini priključio i otac Dario, vrsni glazbenik koji je među ostalim nekoć svirao gitaru u grupi Neki to vole vruće. Mladi pjevač na društvenim mrežama se pohvalio kako je zasvirao s hvaljenim američkim gitaristom hrvatskih korijena Yogijem Lonichem koji je svojedobno nastupao s Meredith Brooks, Cat Stevensom, Anastaciom, Shakirom, Alanis Morissette.

Podjetimo, Whitesnake je zajedno s našim pjevačem i glazbenikom trebao u subotu navečer imati spektakularan oproštajni koncert u Zagrebu.

  • +2
Dino Jelusić na prvoj večeri Thrill Blues Festivala Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL