NOVI mentori

Dino Jelusić o 'The Voiceu': 'Imao sam neprospavanih noći zbog nekih odluka'

12.10.2023 u 12:23

Bionic
Reading

Nakon tri godine pauze show 'The Voice' se vraća na ekrane i to početkom studenog. Stare mentorske fotelje zadržali su Vanna i Davor Gobac, a umjesto prerano preminulog Massima Savića i otpalog Ivana Dečaka priključili su im se riječka rock legenda Damir Urban i rocker svjetske reputacije Dino Jelusić

Na gostovanju u emisiji 'Kod nas doma', Dino Jelusić je otkrio da su dugo čekali da se objave imena mentora u emisiji.

'Trebalo je biti prije par tjedana, jedva sam čekao da se to objavi i da nagađanja prestanu u medijima. Predivno je, novo iskustvo. Već svi radimo i jedva čekam kako će to biti uživo. Kad sam dobio poziv, znao sam da bi Damir mogao biti član ekipe. Saznao sam da bi Damir jako bio sretan kad bih ja bio unutra. Meni je to prevagnulo da odlučim, kad sam čuo da jedna takva veličina želi mene u jednoj od stolaca. Rekao sam - vrijedno je ostati u Hrvatskoj jednu zimu, vjerojatno ću ostati i sljedeće godine, ako bude poziv', kazao je glazbenik.

Kazao je da će ova sezona zanatjecatelje 'biti puno više od showa'. 'Imao sam neprospavanih noći zbog nekih odluka. Pogađa me to. Želim svima biti prijatelj. Iako natjecanje nije nešto što podržavam u glazbi, ovo treba gledati kao novu platformu za rast i promociju', poručio je.

  • +10
Mentori u novoj sezoni 'The Voice Hrvatska' Izvor: Promo fotografije / Autor: D. Cepak/HRT

Damir Urban je izjavio da ga je iznenadila uloga mentora. 'Nije bila stvar nikakvih uvjeta ili financija. Upravo zato što nikad nisam bio u ovakvoj emisiji natjecateljskog tipa, koja glazbu natjecateljski promatra. Imao sam strah od toga. Više me zaintrigiraju stvari koje su nepoznate, koje još nisam probao, onda me i ovo zaintrigiralo. Kad sam dobio odgovore na sva svoja pitanja i shvatio da je ovo družina ljudi koja radi i stvarno djeci želi dobro, da im ovo bude jedna od ljepših epizoda u njihovom životu, pridružio sam se svemu ovome, da učinimo njima i nama život ljepšim i zabavnijim, rekao je.

Drži da su natjecatelji 'nevjerojatno talentirani ljudi, sama krema neke mladosti koja je muzikalna i izvrsno pjeva'. 'Zato je velika odgovornost. Mi smo ljudi, moguće je i da pogriješimo. Moguće je da se ne okrenemo nekom kome treba. Imaš uši, srce i moment', objasnio je.