obitelj prije svega

Slavlje u domu Eve Mendes: Podijelila simpatične fotke sa slavljenicom majkom

10.11.2023 u 11:59

Bionic
Reading

Eva Mendes drži svoj osobni život podalje od svjetla reflektora, no ovog je tjedna napravila iznimku kako bi s pratiteljima podijelila važne trenutke proslave rođendana svoje majke

Glumica Eva Mendes odlučila je držati svoj osobni život dalje od zainteresirane javnosti tako da ni njezini ni obožavatelji Ryana Goslinga imaju tek osnovne podatke o njihovom zajedničkom životu. Mendes društvene mreže koristi tek za objavljivanje vlastitih projekata, a obiteljske trenutke dijeli uistinu rijetko. Ipak, ovaj put s pratiteljima je podijelila užitak slavlja majčinog rođendana!

Naime, Evina majka Eva Pérez Suarez proslavila je svoj 82. rođendan, a Mendes je važan datum obilježila galerijom zajedničkih fotografija. Na objavljenim fotografijama majka i kći poziraju praveći smiješne grimase, a u opuštenoj kućnoj atmosferi Mendes je pozirala s crnim sjenilom i nacrtanim mačjim brkovima.

'Mama ima 82 godine! Mami Lavica i njeno mladunče. Volim te mama. Ti si moja kraljica', napisala je u opisu galerije fotografija.

Evina majka živi tik uz svoju kćer i zeta Ryana u mirnom kalifornijskom gradiću daleko od Los Angelesa i ima jednako važnu ulogu u životu i odgoju svojih unuka, kao i u životu svoje kćeri.

BRIGITTE BARDOT

Čuvena francuska diva ovako je proslavila 89. rođendan

Pogledaj galeriju