glazbeni spektakl

Deset godina za redom: Opća Opasnost na tradicionalnom božićnom koncertu u Županji

22.12.2021 u 20:04

Bionic
Reading

U dane blagdana, tradicionalno, u svome gradu Županji jedan od naših ponajboljih rock bendova organizira božićni spektakl te tako svojim fanovima i sugrađanima zahvaljuje na svesrdnoj podršci

Na redu je 10. božićni koncert, a na kojemu će uz Opću Opasnost pozornicu će dijeliti i njihovi prijatelji najvijački sastav Zaprešić Boysi, te grupe Mejaši i Vigor. Koncert će se održati u sportskoj dvorani Gimnazije Županja 27. prosinca s početkom u 20 sati. Ulaz je od 18 i 30 sati.

Pretprodaja ulaznica organizirana je među ostalim i na webshopu benda gdje možete pronaći informacije i o ostalim fizičkim prodajnim mjestima.

Osim ulaznice, uvjet ulaska u dvoranu (po propisanim mjerama od strane nadležnih institucija) je i posjedovanje važeće EU digitalne COVID potvrde, brzog antigenskog testa ili PCR testa. Posjetitelji sa kupljenom ulaznicom na dan koncerta mogu napraviti brzi antigenski test i u roku od nekoliko minuta dobiti EU digitalnu COVID potvrdu.

Kako bi se olakšala i ubrzala procedura testiranja, Medicinsko - biokemijski laboratorij Lidija Baturina (Dom zdravlja Županja) je za posjetitelje uz predočenu ulaznicu osigurao testiranje u produženom radnom vremenu i po povlaštenoj cijeni od 60 kuna, na čemu im se zahvaljujemo. Radno vrijeme za antigensko testiranje u hematološkom-biokemijskom laboratoriju Doma zdravlja Županja (Dr. Franje Račkog 32, 32270 Županja, 1.kat) na dan koncerta je od 11:00 - 14 sati, te od 15 - 18:30 sati.