MLADOLIKO IZDANJE

Demi Moore ne mari za kritike: Novom fotografijom istaknula lice bez bora na pragu 60-ih

26.02.2021 u 17:16

Bionic
Reading

Nakon što je početkom godine na reviji talijanske modne kuće Fendi brojne iznenadila svojim vidljivo drukčijim izgledom, američka filmska zvijezda Demi Moore najnovijom fotografijom na Instagramu ponosno ga je istaknula

Slavnoj 58- godišnjoj glumici početkom ove godine pripala je čast nositi reviju modne kuće Fendi, a njezin vidljivo drukčiji izgled javnost nije dočekala blagonaklono.

Nakon što su svjetlo dana ugledale njezine fotografije s modne piste, većina javnosti u čudu je komentirala njezin izgled prozvavši ju novom žrtvom estetske kirurgije.

Demi Moore Izvor: Profimedia / Autor: STEPHANE DE SAKUTIN / AFP / Profimedia

Svoj novi izgled lica Demi Moore do sada nije komentirala, a nekoliko svjetskih kozmetičkih stručnjaka složilo se s tvrdnjama javnosti na društvenim mrežama da se uistinu podvrgnula estetskim zahvatima.

Svoje lice lišeno bora na pragu 60-e ovoga je puta istaknula na Instagramu objavom fotografije u mladenačkom izdanju.

'Rano proljetno čišćenje ili prilika za igranje s odjećom?', zapitala se Demi sjedeći ispred prenatrpanog ormara, na glavi noseći tigrastu beretku i predimenzionirane naočale za vid.

Iako su se njezini brojni pratitelji u komentarima fokusirali na njezin mladenački stajling, nekolicina njih i ovoga puta veću je pažnju posvetila njezinom izgledu lica.

'Čini se da će trebati proći godina da se lice smiri od face liftinga' prokomentirala je jedna pratiteljica, dok se druga zapitala što je učinila s licem: 'Usne joj izgledaju drugačije. Ovo je tako tužno, izgledala je predivno'.