PEDESETE JOJ ODLIČNO PRISTAJU

Demi Moore slavi 58. rođendan: Prisjetili smo se njenih najboljih modnih izdanja i drastičnih promjena frizure

10.11.2020 u 09:32

Bionic
Reading

Holivudska glumica Demi Moore sutra, 11. studenog, proslavit će 58. rođendan, a tim povodom prisjetili smo se njezinih najpamtljivijih modnih izdanja u kojima je blistala na crvenom tepihu

Demi Moore uskoro će biti još jednu godinu starija i mudrija. U prošlosti je imala dva supruga, a s obzirom na to da se kaže kako se osjećaš, tako i izgledaš, možemo samo pretpostaviti da je Moore nikad sretnija činjenicom što je sama.

Prvog supruga, Brucea Willisa, upoznala je u kolovozu 1987. i od prvog su trena izgubili glavu jedno za drugim. Za samo četiri mjeseca bili su u braku i čekali prvo dijete, no nakon 13 godina ljubavi i sreće tome je došao kraj. Glumica nije dugo patila te je 2003. započela vezu s 15 godina mlađim kolegom Ashtonom Kutcherom, da bi se dvije godine kasnije odlučili i na brak.

Slavnu glumicu najčešće povezujemo s ulogama u filmovima 'Nemoralna ponuda', 'Striptiz', 'G.I. Jane' i 'Duh', a svih ovih godina rado smo je viđali i na crvenim tepisima.

Da s godinama izgleda sve bolje, Moore je dokazala nakon što se nedavno, prije proširenja pandemije, pojavila na modnoj zabavi magazina Harper's Bazaar. Vitka linija u kombinaciji s 'princezinom' haljinom i dugačkom pletenicom izbrisali su bar 10 godina s lica lijepe glumice.

Demi Moore je prošla dug put u svojoj karijeri te je dobro poznato lice u Hollywoodu, no na crvenom tepihu uvijek se držala provjerenih odjevnih kreacija koje ni po čemu ne iskaču iz mase, a možda joj je upravo to pomoglo da uvijek bude u zlatnoj sredini i izbjegne modne promašaje.

Češće je eksperimentirala s kosom, koju je u mlađim danima kratila u nekoliko navrata, kako zbog uloga, tako i zbog aktualnih trendova, no danas se svoje duge crne kose ne odriče ni pod kojim uvjetom.

Zavirite u galeriju i pogledajte kako se modni stil Demi Moore mijenjao tijekom godina.

  • +16
Demi Moore Izvor: Profimedia / Autor: The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia