BILO JE POSEBNO I ČAROBNO

Demi Moore se oglasila o svom manekenskom angažmanu koji je izazvao burne reakcije, a plastični kirurg ima zanimljivo objašnjenje njenog izgleda

03.02.2021 u 19:53

Bionic
Reading

Nedavno pojavljivanje holivudske zvijezde Demi Moore na modnoj pisti, u sklopu Tjedna mode Haute Couture u Parizu, izazvalo je brojne negativne komentare na društvenim mrežama zbog neprepoznatljivog lica lijepe glumice. O svojoj šetnji modnom pistom napokon se oglasila i Demi, za koju je sve bilo posebno i čarobno

Zbog drastične promjene na njenom licu mnogi su se pitali nije li malo pretjerala s estetskim zahvatima, a glumica je danima nakon modne revije šutjela o nagađanjima s društvenih mreža.

U intervjuu kojega je dala supermodelu Naomi Campbell, Moore je i dalje ostala nijema na glasine o plastičnoj kirurgiji i neprepoznatljivom licu, a svoje je iskustvo s revije tek kratko komentirala kao 'posebno' i 'vrlo čarobno'.

'Zaista sam tek nakon toga shvatila da mi je to bila tinejdžerska fantazija. Na trebnutak sam pomislila 'O moj Bože, upravo sam prošetala na reviji s nekim od najvećih modela ikad'. Doslovno sam se osjećala kao malo dijete', komentirala je Demi koje je modnu pistu u Parizu dijelila s Kate Moss i njezinom kći Lilom Grace, Carom Delevingne, Bellom Hadid i drugima.

  • +3
Demi Moore Izvor: Profimedia / Autor: STEPHANE DE SAKUTIN / AFP / Profimedia

'Bio je to zaista poseban show. Iako nije bilo publike, nisam primijetila razliku i činilo mi se da tamo postoji moja publika. Mislim da je tako i zbog načina na koji je sve bilo postavljeno. Svatko u svom pojedinačnom boksu ionako ne bi vidio publiku. Za mene je taj osjećaj bio poseban, jer nisam osjećala da se toliko radi o odjeći, koliko o cjelokupnoj priči. Osjećala sam se vrlo čarobno', rekla je Demi.

Kako piše Daily Mail, nekoliko se kozmetičkih stručnjaka složilo s tvrdnjama s društvenih mreža da se Demi podvrgnula plastičnoj kirurgiji.

Dermatologu dr. Coreyju L Hartmanu čini se da se glumica podvrgnula više od jednom postupku izmjene lica.

Hartman kaže da se veliki dio njenog izgleda može pripisati šminki i osvjetljenju, ali njena drastična promjena upućuje na to da je uklonila previše masnoće s bukalnih jastučića i dodala previše punila u obraze.

Druga četiri liječnika mišljenja su da je Demi pretjerala s injekcijski punilima, a plastični kirurg Ryan Neinstein, čija Demi nije pacijentica, smatra da je riječ o nečemu drugom.

'Brojne mlade žene traže visoke jagodične kosti, šuplje obraze i sjenu preko obraza, što je popularan izgled na društvenim mrežama kojega često kopiraju šminkom. Jedan od najočitijih znakova operacije liftinga lica je udubina na obrazima ili 'džoker linija', jer neki kirurški manevri u podizanju lica mogu dati takav izgled', kaže dr. Neinstein, no u slučaju koji je uzburkao društvene mreže ovaj plastični kirurg vjeruje da je Demi Moore jednostavno usisala svoje obraze.

Možda jedini komentar Demi na ovu temu je fotografija koju je objavila na Instagramu, a koja sugerira da je zategnuto lice na modnoj pisti rezultat strogog režima njege kože. Glumica je s kći Scout uoči modne revije pozirala s Bio-celuloznom zaštitnom maskom za lice za koju proizvođač navodi da stimulira proizvodnju kolagena.

Objavila je i jednu zajedničku fotografiju s Christy Turlington, Kate Moss i dizajnerom Kimom Jonesom, za koju je, kako kaže, trebalo puno testiranja. Na njoj Demi izgleda puno normalnije nego na pisti.