TRAČ PARTIJA

Dečki Ornelu proglasili sponzorušom

15.12.2008 u 09:00

Bionic
Reading

Dosadnu večer u BB kući stanari su kratili razgovorom, o tome je li Ornela sponzoruša, glumi li Saša socijalu, koji su najčudniji poslovi kojima su se bavili

Marku nikako nije jasno kako Ornela, djevojka od dvadeset godina, posjeduje čak osam satova. Pokrenuta je rasprava o tome je li ona sponzoruša ili ne. Ona sama smatra da ne izgleda poput sponzoruše, koje su, po njezinu mišljenju, općenito uređenije i imaju drukčiji stil od nje. No, sumnju je kod svojih sustanara izazvala izjavom da ne voli dečke svojih godina, već starije muškarce, na što su je opet zafrkavali da je time sve jasno. Rekli su da ona ima malo previše odjeće te da očito to sve nije sama kupila. Usporedili su je s Rinom, koja ' nosi majice iz Zare za pet eura', te Violetom, koja pak naručuje stvari s tigrastim uzorkom za dvadesetak kuna iz kataloške prodaje. Ona se uzalud branila da stvari kupuje sama i da ih dobiva na poklon od majke ili prijateljica, no dečki su je nepopustljivo ismijavali.

Kao tema jedne zatvorenije rasprave između Ornele i Marka našao se Saša, za kojeg su ustvrdili da namjerno pred finale glumata 'socijalu'. On je poznat po izjavama da nikad nema novca, da ima poderanu odjeću, od koje najgore primjerke od srama nije ni donio na Tajland, a jednom je rekao i da je po Veneciji znao hodati bos, 'dok ga je ekipa u štiklama gledala kao da nije normalan'. Ornela je komentirala da se ona ne bi mogla spuštati na taj nivo i nepotrebno naglašavati neke materijalne poteškoće baš pred kraj showa te da je bi joj ispod časti bilo igrati na kartu patetike. Marko se s njom složio te ga je nazvao debilčinom, pa su kroz smijeh zaključili da još samo fali da 'iz ormara izvuče neku bolesnu baku'.

    

Ornela ovaj put nije htjela kazati koje poslove radi kada si može priuštiti neke markirane krpice, iako je prije znala pričati da od majke ne uzima novac, već da cijelo ljeto radi kako bi mogla brinuti o osobnim troškovima te plaćati fakultet. Saša je rekao da mu je najbizarniji posao bio postavljanje vanjskih jedinica klime na neboderima budući da pati od straha od visina. Marko je ispričao kako je jedno ljeto prodavao sladoled na plaži, i to iz škrinje na biciklu sa suncobranom. Osim pedaliranja, zadatak mu je bio i vikati 'sladoleeeed'!