NEOBIČAN PRIZOR

Dean Kotiga u neočekivanom izdanju: Evo što su mu fanovi poručili

02.07.2019 u 10:21

Bionic
Reading

Poznati Lovac iz kviza 'Potjera' ima veliku fan bazu među obožavateljima te emisije, ali i kvizaške scene, pa ih svaka njegova objava na društvenim mrežama oduševi. Simpatični Istrijan, Dean Kotiga ovaj put ih je počastio nesvakidašnjim izdanjem, onakvim kakvim ga publika nije do još sad imala priliku vidjeti

Zbog duhovitosti i sarkastičnosti jasna je i logična njegova popularnost, u televizijskom kvizu i izvan njega. 'Svjestan sam da sam i prirodno jako seksi, ali stavio sam juno filter da budem baš ono mljac. Navalite koke i pijetlovi', našalio se ovaj put Dean Kotiga uz fotografiju koju je objavio na Instagramu, a na kojoj pozira pokazujući svoj goli torzo.

Neki su mu pratitelji poručili da je 'sexy man' i 'kralj', jedan se fan našalio da nakon što ga je vidjio u tom izdanju 'odlazi u samostan', a bilo je nekih i koji su ga kritizirali. 'Samo se ti skidaj, past ce ti broj sljedbenika', 'Nimalo ukusno', napisali su u svojim komentarima.

'Televizija me nije promijenila. Kao klinac sam bio farabuto, tako mi Istrijani to zovemo. Smirio sam se, ali sam ostao jako radoznao. Volim educirati ljude, ali ne i soliti im pamet', izjavio je ranije omiljeni lovac.

  • +3
Dean Kotiga Izvor: Pixsell / Autor: Nina Djurdjevic/PIXSELL