zabavlja fanove

Dean Kotiga o 'Superpotjeri': 'Nakon svake epizode pitam se što to meni treba u životu'

10.03.2024 u 16:40

Bionic
Reading

Mnogi s nestrpljenjem čekaju da krene nova sezona omiljenogi kviza 'Superpotjera' koji se vraća na male ekrane 17. ožujka. Lovac se, u svom stilu, povodom toga oglasio na

Poznato je da Dean Kotiga najaktivniji lovac kad je riječ o objavama na društvenim mrežama.

'Nakon snimanja svake epizode Potjere mislim si kako je lijepo raditi ono što voliš i kako sam sretan što je na poslu, iako nekad stresno, uglavnom jako ugodno i zabavno. Nakon snimanja svake epizode Superpotjere pitam se što ovo meni treba u životu', prokomentirao je.

Lovac je nedavno je otkrio kako je u Meksiku na odmoru. 'Sinoć sam bio vani u Meksiku i jedno preslatko biće je bilo najsretnije na svijetu što se moglo fotkati s mojim žutim kolegom kao jednim od najvećih globalnih ako ne i kozmičkih influencera. Onda je to isto najsretnije biće prisililo i svog sina da se fotka s njima, a ja sam odlučio slikat' ću se i ja s njima pa da nas bude više jer nam je onda toplije', napisao je tada.

Podsjetimo, krajem godine lovci iz 'Superpotjere' i voditelj Joško Lokas otišli su na kratku pauzu, ali prijave za ovaj kviz i dalje su otvorene.

  • +4
Superpotjera Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Renato Branđolica/ HRT