dobro se zabavljaju

Dean Kotiga zafrkava svog kolegu, a Morana Zibar mu se pridružila u tome: 'Potvrđujem, to je to!'

26.02.2024 u 14:31

Bionic
Reading

Poznati kvizoman i lovac u kvizovima 'Potjera' i 'Superpotjera' na Instagramu je prije koji dan podijelio fotografiju s putovanja. Pored nje se našalio kako je napokon upoznao svoj uzor među influencerima, a sad je pala duhovita objava na račun Krešimira Sučevića Međerala

Dean Kotiga objavio je video na kojem se može vidjeti tradicionalni ples, a uz šaljivi komentar: 'Krešo kad jedini zna odgovor u Superpotjeri'.

Lovkinja Morana Zibar se složila s njim: 'Potvrđujem, to je to!', poručila je u komentarima. 'Samo Dean može naći ovakvo slikovito, razigrano poređenje', 'Nisi daleko', 'Upravo tako', poručili su mu pratitelji očito oduševljeni objavom. Neke je pak zanimalo 'kad će opet Superpotjera?'.

Inače, osim što je poznati kvizaš, Kotiga je nedavno priopćio kako će se okušati i u glumačkim vodama. Naime, pojavio se u seriji 'Mrkomir'. 'Hvala Akademiji i hvala mom menadžeru i hvala mom prvom učitelju glume i nemojte nikada odustati od svojih snova i ugasite tu muziku. Moram reći još ovo, hvala mojim roditeljima i mojoj sestri Deani koja je odselila u London', našalio se na kraju tadašnje objave.

  • +4
Superpotjera Izvor: Promo fotografije / Autor: Renato Branđolica za HRT