SUSJEDI U NEVJERICI

David i Victoria Beckham u strahu: Zbog sve učestalijih provala u njihov dom odlučili se na rigorozan potez

06.07.2019 u 10:18

Bionic
Reading

David i Victoria Beckham žive u strahu otkako su provalnici nekoliko puta pokušali provaliti u njihovu kuću u Cotswoldu. Par se zbog niza incidenata odlučio na rigorozan potez koji je njihove susjede ostavio zbunjenima

Slavni nogometaš David Beckham i njegova supruga, dizajnerica Victoria Beckham su odlučili stati na kraj strahovima koje proživljavaju zbog učestalih provala u njihovu kuću u Cotswoldskim brdima u centralnoj Engleskoj. Prema pisanju portala The Sun par je posjed odlučio ograditi bodljikavom žicom kako bi spriječio provalnike u njihovom naumu i sačuvao imovinu.

'Iznenadio sam se kad sam doznao da nije potrebna dozvola za podizanje žičane ograde, rekao je jedan od susjeda slavnog para koji je njihovo imanje usporedio s čuvenim njemačkim zatvorom Colditz u kojem su boravili zarobljenici Drugog svjetskog rata.

Prvi pokušaj provale na imanje Beckhamovih dogodio se u listopadu dok je obitelj bila na odmoru u Australiji, dok su samo nekoliko tjedana kasnije provalnika naganjala sedmorica zaštitara i dva psa.

Nakon što se provala dogodila, Daily Mail stupio je u kontakt s glasnogovornikom Beckhamovih.

'David i Victoria su jako uznemireni. Izrazito su zaštitnički nastrojeni prema svojoj obitelji i svom domu, tako da je svaka pomisao na to da su ljudi spremni narušiti njihovu sigurnost i intimu za njih jako uznemirujuća', rekao je tada izvor za Daily Mail.

'Ovo ih je jako pogodilo. Victoria je posljednjih dana jako uznemirena zbog svega što se dogodilo, sve ovo joj je jako teško palo. David mrzi činjenicu da mu je potreban visoki rizik zaštite i to što mora biti okružen s toliko zaštitara. Volio bi živjeti normalno, ali njegov prioritet je zaštiti ženu, djecu i širu obitelj. Bijesan je što sada mora pojačati zaštitu na imanju, dodao je izvor.

Vijest o zaštitnoj ogradi stigla je dva dana nakon što je par proslavio svoju 20. godišnjicu braka u Parizu.