OTVOReno o svemu

Danijelu Dvornik pitali može li se žena zaljubiti u pedesetima, evo što je odgovorila

07.11.2019 u 10:03

Bionic
Reading

Udovica kralja funka Dine Dvornika svojim pratiteljima je dala priliku da joj postavljaju pitanja pa je na Instagram storyju dala zanimljive odgovore. Danijela Dvornik među ostalim je pričala o svom vježbanju i izgledu, ali i o nekim intimnim temama

Pratitelji su Danijelu Dvornik pitali je li ponosna na kćer Ellu, kakvi su rezultati njezinog vježbanja, pohvalili joj fit liniju, pitali je za njezin hobi, a bilo je osjetljivih pitanja. Na pitanje treba li ženi muškarac, rekla je kroz smijeg: 'Teško pitanje, ali sve ovisi kakav je muškarac. A može se i bez muškarca'. Danijela je pričala i o tome kako se izvukla nakon gubitka supruga i koje metode je koristila da se bolje osjeća.

'Nema tu neke specijalne metode. Jednostavno se moraš suočiti s gubitkom, preživjeti te neke godine, zabaviti se u međuvremenu, s nečim fokusirati da vam bude lakše', poručila je.

Pitali su je i vjeruje li da se žena može zaljubiti u pedesetima. 'Da, naravno, zašto ne? Zar postoji neko ograničenje u zaljubljivanju? Samo što je malo teže naći neku osobu u koju se možete odmah zaljubiti', rekla je.

Danijela je otkrila i da dobru liniju održava trenirajući tri, četiri puta tjedno i da kad ne trenira je sve je živo boli i nije dobro raspoložena. Opušta je slušanje glazbe koju sluša dok radi, dok se vozi. Pričala je i o tome zašto odobrava pobačaj. 'Žena je vlasnica svog tijela i isključivo ona donosi odluke o životu i svojoj budućnosti. I ta odluka mora biti na ženi'.

Izjavila je da jedva čeka ponovo postati baka i da će biti veselo. Preveru ne bi oprostila. 'Jednom kad te netko prevari, prevarit će te opet. Znači tu nešto ne štima', ističe Danijela Dvornik.