VIDEOM NASMIJALA SVE

Danijeli Martinović se dogodila nezgoda s vratima, pogledajte kako se snašla

25.11.2019 u 22:23

Bionic
Reading

Pjevačica je jedna od onih koja se voli smijati i šaliti a ni šala na vlastiti račun nije joj strana. Tako je u najnovijoj objavi Danijela Martinović fanovima pokazala kako je riješila problem s ključanicom

'Tako se meni lijepo zaglavila ključanica morala sam kroz prozor', napisala je Danijela Martinović pored video snimke na kojoj se u potpeticama i dugoj haljini penje kroz prozor. 'Tko je vidio ulaziti kroz vrata, nitko normalan', poručila je pjevačica kroz smijeh. Objava je nasmijala njezine pratitelje koji su je počastili raznim simpatičnim komentarima : 'Zatvore se vrata, otvori se prozor', 'Samo ti možeš ući kroz prozor', 'Ulazak godine'.

Ne držim djevojčicu u sebi, to sam naprosto ja i tako se ponašam. Ona je dio moje osobnosti. Bilo je trenutaka kada su ljudi mislili da je to možda prepotencirano, da to nisam ja, da je to gluma. To me znalo ponekad opterećivati, nedavno je izjavila za 24sata. Pjevačica trenutno promovira svoju novu knjigu 'Neopisivo', a sa slovenskim kuharom i vlasnikom restorana Tomažem Kavčičem je i okrunila poslovnom suradnjom kroz prvi slovenski tonik.