PUNA JE IZNENAĐENJA

Danijela Martinović u novom poslovnom izazovu: 'Ne znam što znači dosada'

15.11.2019 u 12:03

Bionic
Reading

Naša glazbenica ne miruje. U slovenskom dvorcu Zemono u četvrtak navečer je održala koncertnu promociju, a Danijela Martinović predstavila je još jednu novotariju u svom životu. Sudjelovala je u stvaranju novog pića, a među prvima koji su ga probali bili su novinari tportala

'Moja radoznalost stalno me tjera naprijed. Ne znam što znači dosada. Volim stalno nešto istraživati i učiti i svaki dan mi nedostaje nekoliko sati za obaviti sve što želim', rekla nam je Danijela Martinović. Uz pjevanje i pisanje našla je vremena za novi poslovni pothvat.

Najpoznatiji slovenski kuhar i vlasnik restorana Tomaž Kavčič i naša pjevačica okrunili su svoje 20-godišnje prijateljstvo poslovnom suradnjom kroz prvi slovenski tonik.

  • +10
Danijela Martinović Izvor: Promo fotografije / Autor: Marko Lorenzo Blaslov

'To je Tomaževa ideja da nakon džina koji je u posljednje vrijeme postao hit i omiljeno žensko osvježavajuće piće napravimo nešto novo, drukčije. Zato smo napravili tonik Dijalog. Zašto bismo posezali za stranim bendovima kad imamo nešto' 'svoje'' , kaže Danijela koja je zablistala u crnoj kreaciji splitskog brenda Arileo.

U slovenskom dvorcu iz 17. stoljeća Danijela je održala mini koncert na kojem su njezini bliski suradnici i prijatelji uživali u delicijama te je prvi put odsvirala novi singl 'Čovjek bez adrese kojeg je napisala u suradnji s gitaristom Zoranom Mišolonginom.

Posebna poslastica, kako je najavila, bila je sebična potreba zbog bajkovitog ambijenta da izvede Oliverov 'Nocturno'. Najavila je i svoju koncertnu turneju po Sloveniji koju će otvoriti nastupom u Cankarjevem domu 13. veljače 2020. godine.