PUTEVIMA JEDNE MOLITVE

Danijeli Martinović glazba je u drugom planu: Održala prvo predavanje u crkvi

04.12.2018 u 11:35

Bionic
Reading

Splitska pjevačica odlučila je nedavno otkriti svoje nepoznato lice te prvi put u karijeri stala pred publiku kao govornik i pokazala svoju nepoznatu, duhovnu stranu te je na konferenciji TEDx u Zagrebu svjedočila o patnjama kroz koje je godinama prolazila. Sada nastavlja sa svojom novom životnom misijom

Otkako je na pozornici konferencije TEDx Zagreb progovorila o svojim životnim dramama koje su je nagnale da se posljednjih godina snažnije posveti vlastitoj duhovnosti, Danijela Martinović je prije nekoliko dana imala novo predavanje i to u Samostanu sv. Frane. Čini se da joj je glazbena karijera trenutno na drugom mjestu.

'U petak sam u crkvi sv. Frane u Zadru održala legitimno svoje prvo predavanje. Putevima jedne molitve. Ne mogu pretočiti u riječi jer ne postoje prave da dočaraju atmosferu. Pokušat ću s - neopisiva čarolija!', pohvalila se pjevačica na društvenim mrežama.

Prošle godine je Danijela neko vrijeme provela u Nepalu gdje se posvetila autogenim treninzima te naposlijetku postala theta-praktičar. Riječ je o sposobnosti da se uz pomoć usporenih theta moždanih valova pronikne dublje u probleme osobe s kojom se radi. Ta je tehnika i njoj samoj pomogla da riješi dio svojih životnih problema. Pored toga je nedavno najavila i pokretanje kanala na YouTubeu #Danijelabezfiltera u okviru kojeg namjerava pričati s ljudima koji je inspriraju.

  • +10
Danijela Martinović Izvor: Pixsell / Autor: Hrvoje Jelavić