lijepa gesta

Danijela Martinović otkrila što radi kako bi iznenadila jednu izuzetno važnu osobu u svom životu: 'Usrećiti nju za mene je viši cilj'

08.11.2021 u 18:44

Bionic
Reading

Pjevačica i spisateljica koja je ovog ljeta proslavila 50. rođendan na svom Instagram profilu objavila je zanimljiv detalj iz privatnog života i otkrila što radi kako bi usrećila jednu izuzetno važnu osobu u svom životu

Danijela Martinović krenula je na satove pjevanja, a na odgovor na pitanje zašto je nakon bogate i dugogodišnje karijere krenula na satove pjevanja, Danijela je otkrila u videu koji je objavila na svom Instagram profilu.

'Vjerujem da svatko mora održavati neki svoj mišić u funkciji ako od njega živi. Baš kao što Messi održav svoj, baš tako bi i mi trebali svoj glazbeni mišić održavati u formi,' rekla je Danijela u videu i dodala kao ima neke zahtjevne pjesme koje želi savladati, a za koje joj je potrebna podrška i pomoć.

'Gladna sam znanja, želim učiti,' kaže nasmijana Danijela koja je otkrila kako ju je na satove pjevanja, koje pohađa kod Ivane Husar nagnala da savlada pjesmu 'Di sole e d'azzurro' koju obožava njezina jako dobra prijateljica, Talijanka Flavia.

'Kad postavim sebi uzvišeni cilj, mogu ostvariti i ono što se nisam usudila niti sanjati. 'Di sole e d'azzurro' pjesma je koju voli moja prijateljica @flavia.furios. Ona je Talijanka koja je naučila zavidan broj hrvatskih riječi ali najdraže mi je kada mi kaže...'Prijatelja moja'...Usrećiti nju za mene je viši cilj, moja Himalaja koja mi je do nedavno izgledala nedostižno... ali popela sam se da joj mahnem pjesmom, a ona će znati sve. Prijatelja moja volim te. Hvala ti Ivana Husar moja nevjerojatna 'tičerice'... hvala ti za svaki vrisak sreće zbog mene, s tobom učim i rastem, s tobom znam da je moguće, s tobom moja Duša pjeva... a to je najviše!,' napisala je Danijela u opisu kraj objavljenog videa.

  • +3
Danijela Martinović Izvor: Pixsell / Autor: Marin Tironi/PIXSELL

Inače, u svibnju ove godine medije je obišla vijest kako su Danijela i i Petar Grašo prekinuli nakon više od 24 godine veze, a on je već pronašao sreću u ljubavi s 14 godina mlađom Hanom Huljić s kojom je navodno u vezi još od ljeta. Danijela to nije komentirala, no oboje ih je prestala pratiti na Instagramu te je obrisala je i sve zajedničke fotografije s Grašom.