ne zanimaju je

Dok Grašo uživa u novoj vezi s Hanom Huljić, evo kako Danijela Martinović provodi dane

06.10.2021 u 20:59

Bionic
Reading

Danima se broji o novoj ljubavi na estradi koja je iznenadila je mnoge, a uslijedila je samo nekoliko mjeseci nakon što je splitski glazbenik okončao svoju 24 godina dugu vezu s pet godina starijom pjevačicom. Po svemu sudeći, Danijela Martinović je na vijest kako njezin bivši ljubi kćer njihovih dugogodišnjih suradnika i prijatelja Vjekoslave i Tončija Huljića - očito ostala ravnodušna. Pokazala je svima u što se novo upustila

Jučer je na društvenim mrežama nasmijana promovirala kremu, a danas se Danijela Martinović svima pohvalila kako je isprobala nešto manje opasni pothvat nego onaj od prije nekoliko godina kad je riješila svoj najveći strah i odvažila se na skok s velike visine.

'Ovo je bio jedan od ljepših osjećaja', opisala je pjevačica uz nekoliko video snimala i fotografija koje su nastale na otoku Krku u adrenalinskoj rekreaciji, zipline.

Inače, Hana i Petar nisu uselili u Grašin stan na zagrebačkom Bundeku u zgradi udaljenoj svega nekoliko metara od zgrade u kojoj živi Martinović kako se nagađalo zadnjih dana, nego su se, doznajemo od izvora bliskom paru, zadržali u samom centru gdje obitelj Huljić ima stan. Danijela je ostala na Bundeku u svom stanu.

Mladu skladateljicu, poznata Splićanka poznaje od malih nogu, a vezu s Grašom nije joj zamjerila ako je suditi prema društvenim mrežama. Naime, Danijela na Instagramu prati Hanu Huljić, ali ne i svog nekadašnjeg partnera. Navodno je tek nedavno doznala za novu ljubav u pjevačevom životu.

  • +3
Danijela Martinović Izvor: Pixsell / Autor: Marin Tironi/PIXSELL

c