malo tko je to očekivao

Danijela Martinović iznenadila gestom prema Hani Huljić, izbrisala je i zajedničke fotografije s Grašom iz doba kad su bili zajedno

26.10.2021 u 11:58

Bionic
Reading

Petar Grašo i pet godina starija splitska pjevačica bili su jedan od najdugovječnijih parova na domaćoj sceni. I dok on sada uživa u novoj ljubavi s najmlađom članicom najpoznatije glazbene obitelji, Hanom Huljić, Danijela Martinović je odlučila raskinuti s prošlošću

Još do nedavno su se na Instagram profilu Danijela Martinović profilu mogle vidjeti fotografije sa sada bivšim partnerom i nije ih maknula ni nakon što se doznalo da Petar Grašo ljubi 14-godina mlađu Hanu Huljić. No, sada više nema njihovih zajedničkih fotografija, a ne prati ni Hanu, ni Grašu.

Hana je izbrisala Danijelu s popisa svojih prijatelja, dok Grašo čuva jedino onu na kojoj nekadašnji par pozira zajedno sa Severinom (premda je rijetko dijelio njihove zajedničke fotografije). Kroz dva desetljeća dugu vezu Grašo i Martinović rijetko su progovarali o njihovoj ljubavi i nikad nisu htjeli ući u brak.

Inače, Danijela ne gubi vrijeme te se osim reklamiranja namještaja i još nekih proizvoda, usredotočila na skladanje i snimanje novih pjesama i projekata. Naizgled sretna, objavila je video u kojem je snimila studio s opisom: 'Stvarno skladamo… još malo!'.

  • +3
Danijela Martinović Izvor: Pixsell / Autor: Marin Tironi/PIXSELL