gužva u prirodi

Danijela Dvornik od svakodnevnih obaveza 'pobjegla' na Sljeme

tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Miranda Cikotic/PIXSELL

Rijeke, jezera, planine lijek su za svakodnevni stres, ali i sigurno utočište posebno u doba pandemije. Mnogi slobodno vrijeme koriste za odlazak u zagrebačke zelene oaze, a to primjećuje i blogerica koja je i sama vikend iskoristila za boravak na Sljemenu

Danijela Dvornik većinu ljeta provela je na Braču a tamo je provela i dobar dio jeseni. Obožava otok ali još ima potrebu neko vrijeme provesti u Zagrebu i Splitu jer se zaželi i gradskog života, obitelji, kćeri Elle te unučica trogodišnje Balie Dee i devetomjesečne Lumi Wren. Već neko vrijeme provodi na kontinentu, a unatoč obavezama oko Ellinih kćeri, ne zapostavlja svoj ritam održavanja kondicije.

  • +5
  • +2

Danijela Dvornik

Izvor: Pixsell / Autor: Petar Glebov/PIXSELL

'Šuma i penjanje ti uvijek donesu neki balans, isprazniš se od negativnih misli, a napuniš se svježim zrakom, tišinom i ljepotom prirode. Baš mi je to trebalo. Da nas mi se činilo da je pola, Zagreba pohodilo Sljeme pa, smo skrenule sa glavnog puta. Ne mogu prežaliti što Puntijarka ne radi, jer mi je gušt ručati', podjelila je sa svojim fanovima razmišljanja Danijela Dvornik.

Udovica kralja funka Dine Dvornika učestalo sa svojim pratiteljima dijeli dijelove svog života i obitelji, a prije nekoliko dana je objavila fotografiju s Ellom Dvornik i to staru pet godina. 'Tamo negdje 2015. godine, prije nego smo postale mama i baka, u našem danu za mamu i kći. Danas to ne stignemo ponoviti, ali doći će i ti dani ponovo, kad aždajice porastu i prestane ova je***a korona', napisala je.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!