jedna iz arhive

Danijela Dvornik objavila fotografiju iz mladosti i sve nasmijala

03.05.2017 u 10:04

Bionic
Reading

Kako izgleda kada trojica muškaraca slažu televizijsku antenu, pokazala je Danijela Dvornik objavom stare fotografije svog pokojnog supruga i svekra te šogora Deana Dvornika

Na svojim profilima na društvenim mrežama Danijela Dvornik objavljuje sitnice iz aktualnog života, ali sa svojim pratiteljima rado dijeli neke lijepe uspomene.

Tako je nedavno, kako je napisala, čisteći stan naišla na mnoštvo fotografija iz prošlosti. Osim fotografija na kojima je ona u mlađim danima, primjerice snimljena na plaži u kupaćem kostimu 1985. godine, Danijela je objavila i neke obiteljske.

Gotovo dvije tisuće lajkova dobila je fotografija na kojoj se nalaze njezin pokojni suprug, pjevač Dino Dvornik, njegov brat Dean Dvornik, ali i glava obitelji, pokojni glumac Boris Dvornik. Njih trojica snimljeni su pokraj starog televizora, pokušavajući namjestiti televizijsku antenu.

'Evo malo u pauzi od čišćenja stavljam nekoliko slikica iz prošlog stoljeća. Ova se zove 'Huston, we got a problem', dakle njih troje muku muče sa antenom. Bilo ih je zabavno gledati', napisala je Danijela Dvornik ispod fotografije i sve nasmijala.