bez dlake na jeziku

Danijela Dvornik žestoko oplela po Severini i Plenkoviću

07.04.2017 u 11:11

Bionic
Reading

Akcija Spasimo Agrokor zajedno, koju su pokrenule slavne prijateljice Todorićeve kćeri, Severina i Iva Balaban, čini se da nije naišla na plodno tlo kod građana, a ni nekih poznatih lica. Jedna od njih je supruga pokojnog kralja funka Dina Dvornika koja je progovorila na tu temu

Supruga Dina i mama Elle Dvornik bila je britka u svom komentaru na fotografije koje su objavile slavne Hrvatice, bliske prijateljice Todorićeve kćeri, koje su se fotografirale sa zaposlenicama Konzuma.

Severina je dobila brojne negativne komentare zbog tog pothvata pa je ugasila mogućnost komentiranja ispod fotografije koju je objavila, no korisnici interneta pronašli su druge kanale da izraze svoj stav.

'Ovo zazivanje bogatih supruga, prijateljica bogate 'gazdine' kćeri, kao i samog Plenkovića, da kupnjom u Konzumu, mi obični smrtnici spasimo Agrokor, mi je stvarno vrh vrhova! Nemam riječi! Ova naša zemlja je Titanik koji je upravo udario u santu leda, orkestar svira dok nam kapetan i njegova ekipa sugeriraju da se bogati spase, a sirotinja neka se utopi spašavajući tu istu elitu kojoj je samo novac bio na pameti…', napisala je Danijela na svom profilu na Facebooku.

Premda Danijela nije direktno prozvala Severinu, na nju se osvrnula u komentarima. 

'Moramo razumjeti da lojalnost i prijateljstvo imaju svoju cijenu. Mislim da je Sevka morala ići protiv sebe u ovom slučaju', poručila je Danijela.

U povodu kritika na pjevačicu oglasio se njezin menadžer Tomislav Petrović:

'Severina je podržala radnice Konzuma da zadrže svoj posao, kao što je i do sada podržavala i zaštitu ugroženih prava mnogih drugih: nezaposlenih, sindikata, radnica Kamenskog, LGBT zajednica, žena… To nema nikakve veze s njezinim osobnim prijateljstvima kao što su nažalost bili česti komentari pa su zato i izbrisani', piše Dnevnik.hr.