baka i unuka

Danijela Dvornik i malena Balie spremne za nove pustolovine: 'Sad možemo svašta raditi zajedno'

26.11.2017 u 20:21

Bionic
Reading

Presretna baka Danijela Dvornik ne odvaja se od svoje unučice Balie Dee. Sada je nabavila i korisno pomagalo koje će joj pomoći da obavi sve što naumi i to ne odvajajući se od najmlađe članice obitelji Dvornik

'Sada možemo svašta raditi zajedno... i Balie nema ništa protiv', napisala je na svom Instagram profilu ispod posljednje objave Danijela Dvornik, dok u naručju drži svoju preslatku unučicu.

Nakon što je njezina kćer, poznata travel blogerica Ella Dvornik, prije dva tjedna na svijet donijela malenu djevojčicu, presretna baka svaki slobodan trenutak provodi u društvu svoje mezimice.

Iako se prije nekoliko dana požalila kako je zbog nje zapustila svoje svakodnevne obveze, čini se kako je sada pronašla način kako ih obaviti bez da se odvoji od malene.

Nabavila je udobnu i čvrstu maramu koja služi kao nosilica za bebe u najranijim danima i zbog toga je izrazito ponosna i sretna.

'Unučica me skroz zarobila, tako da sam svih ovih dana zapravo bila na neki način 'oduzeta'. Cijele dane gledam u nju kao u čudo svjetsko. Mijenjam joj pelene, oblačim je, dohranjujem je, uspavljujem je... uglavnom, igram se s njom i vraćam se u onaj davno zaboravljeni osjećaj kad sam ja bila mlada mama s Ellom. Toliko me to očaralo da sam sve svoje obaveze 'zamrznula'. A Balie je jako dobra beba, koja uglavnom spava i jede, dobiva na težini i vidi se da je zadovoljna i smirena', otkrila je nedavno 50-godišnjakinja koja je trenutno svojoj poznatoj kćeri Elli najveća podrška i pomoć.

Osim toga rekla je i kako je zbog malene zapustila i svoje treninge i formu.

  • +6
Danijela Dvornik Izvor: Facebook / Autor: Facebook

'Što se tiče treninga i vježbanja, tu nikako ne mogu uhvatiti neki svoj ritam jer mi se totalno poremetio, ali i to će doći na svoje. Fali mi sve to. Momentalno mi je život zaista ispunjen unučicom i ne želim propustiti te trenutke jer je to tako divan osjećaj', obznanila je Danijela, a onda otkrila i kako joj malena može pomoći i u tom segmentu.

Trening !#mylife #women50 #workouts #ifeelsogood #mygranddaughter

Objavu dijeli Danijela Dvornik (@danijeladvornik)

Budući da je došlo vrijeme kada može izaći iz kuće, presretna baka prošetala ju je u kolicima i shvatila da je i to određena vrsta treninga kojom će održavati liniju.