STIŽE BEBA

Danijela Dvornik poručila Elli: 'Da nisi slučajno rodila, još nisam spremna!'

08.11.2017 u 10:01

Bionic
Reading

Ella Dvornik trenutno se nalazi u rodilištu, no razlog nije porod, već dehidracija kao posljedica cjelodnevnog povraćanja. Svoje vrijeme krati u društvu najdražih, a njezina majka Danijela Dvornik svojom je objavom iz bolnice nasmijala pratitelje na Instagramu

Blogerica i kći pokojnog pjevača Dine Dvornika zabrinula je prije dva dana svoje pratitelje na Facebooku objavom iz bolnice, u kojoj leži prikopčana na infuziju. Nakon što je vikend provela sa zaručnikom, mamom i najbližim prijateljima na baby showeru u privatnoj kući za odmor, Ella Dvornik završila je u bolnici.

No svima je odmah pojasnila kako u pitanju nije ništa strašno i da beba još uvijek nije odlučila izaći te da je hospitalizirana zbog straha od dehidracije jer je cijeli dan povraćala.

Kako bi bila pod nadzorom, ostavljena je u bolnici, u koju su odmah u posjet pohitali zaručnik Charles Pearce, ali i mama Danijela Dvornik, koja je na svom profilu na Instagramu objavila zajedničku fotografiju iz privatnog rodilišta u Zagrebu, u kojem će Ella prvi put roditi.

Na fotografiji Danijela nešto govori kćerki koja se smije, a u sliku je upisala: 'Da nisi slučajno rodila, još nisam spremna!' Uz to je dodala kako je nakon što je otišla kod frizera požurila Elli u posjet te su se mama i kći dobro zabavile.

Uživam! #svejelakokadsimlad #spahici #babyshower #party#ilovemylife #elladvornik

Objavu dijeli Danijela Dvornik (@danijeladvornik)

Svojim hashtagom i komentarom nasmijala je sve, osobito uz onaj #imnotready, odnosno #jošnisamspremna, aludirajući na to da još uvijek nije u potpunosti spremna postati baka.

  • +16
Sva lica Danijele Dvornik Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL