POZDRAV IZ RODILIŠTA

Ponosna baka: Danijela Dvornik objavila prvu fotografiju s unučicom Balie

13.11.2017 u 11:24

Bionic
Reading

Nakon višednevnog iščekivanja noćas je Ella Dvornik, tri tjedna ranije, rodila prvo dijete - kćerkicu Balie. Ponosna majka i baka Danijela Dvornik na svom je Instagramu objavila i prvu fotografiju s unučicom, čiji ju je dolazak itekako usrećio

Uz stihove Tina Ujevića - 'Noćas se moje čelo žari, noćas se moje vjeđe pote; i moje misli san ozari, umrijet ću noćas od ljepote!' - ponosna baka Danijela Dvornik objavila je na Instagramu fotografiju sa svojom unučicom, kćerkom Elle Dvornik i Charlesa Pearcea, malenom Balie.

Cijeli jučerašnji dan Danijela Dvornik provela je u iščekivanju rođenja prve unuke, koja je na svijet stigla noćas u 1:34. Osim sretnih trenutaka, Danijela se posljednjih dana borila sa sjetom i tugom, jer u najljepšim trenucima, onima u kojima će njihovo dijete prvi put iskusiti čari majčinstva, neće uživati preminuli kralj funka Dino Dvornik.

'Ovih dana napetosti i iščekivanja stalno mi je Dino u mislima. Zateknem se u razmišljanjima što bi bilo kad bi bilo. Vidim ga kako nam podiže atmosferu, vjerojatno bi u bolnici bio show! Tako bi on prikrivao svoju nervozu. Ali bilo bi smijeha. Jako sam tužna što to nije dočekao. Bio bi izvrstan dida.'

Napisala je to prije četiri dana Danijela Dvornik, objavivši fotografiju na kojoj pokušava olakšati svojoj jedinici boravak u rodilištu.

  • +16
Sva lica Danijele Dvornik Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL