SRETNA i zadovoljna

Daniela Trbović: 'Danas, nakon skoro trideset godina, uživam u svom poslu'

tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Armin Durgut/PIXSELL

U više od tri desetljeća karijere profilirala se u jedno od najkvalitetnijih i najpopularnijih voditeljskih imena u medijskom prostoru. Danielu Trbović, koja će ovog mjeseca napuniti 56. godina, mnoge generacije s veseljem trenutno prate u emisijama 'Dobro jutro Hrvatska' te 'Žene povjerljivo'

'Sve je počelo kao igra, zabava, veselje. I danas, nakon skoro trideset godina, uživam u svom poslu. Stresno je i zaigrano i mislim da me je ta kombinacija opčinila'', ispričala je Daniela Trbović za Azru.

Tvrdi da mladi uopće više ne gledaju televiziju.

'Sadržaje nalaze na drugim platformama. Razni reality showovi su iznimno gledani. Novine se više ne kupuju kao nekad, sve je online i dostupno putem interneta. Mogu reći da je sve senzacionalističko i kataklizmičko, a pametno, uravnoteženo i odgovorno su arhaični pojmovi', kaže.

Otkrila je koja osoba ju je u životu najviše inspirirala i promijenila njezine poglede na život.

'Ne mogu baš uperiti prst u jednu osobu i reći to je ta, ali neke stvari, znanja, utjecaje sam sakupljala u hodu. Naravno da obitelj ima ogroman utjecaj pa se i dan-danas osjećam loše kad odem mami u Karlovac i vidim kako izgleda stan jedne osamdesetdvogodišnjakinje. Polizano! Drago mi je da sam se uspjela oteti njenom pogubnom utjecaju i sad mogu preživjeti uz pseće dlake i prašinu. Ipak, donekle', izjavila je Daniela.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!