VJEČNO MLADOLIKA

Veliko slavlje u domu Daniele Trbović: 'Žene u pedesetima shvate sad ili nikad. I tada se više posvećuju sebi'

28.09.2018 u 10:23

Bionic
Reading

Jedna od naših najpopularnijih televizijskih voditeljica napunila je 55. godina. Daniela Trbović rođendan je obilježila radno snimajući emisiju 'Žene povjerljivo', a za tportal je otkrila kakvo slavlje tek sprema te kako se osjeća u pedesetima

'Veliko slavlje priredit ću u subotu u svom stanu. Ubacit ću komad teleta i počastiti se s mamom, sestrom, šogorom, nećakinjom, Lovrom i psom. Bit će za svakoga ponešto, prema zaslugama. Rođendan sam proslavila radno snimajući emisiju 'Žene povjerljivo'. Od prošlog stoljeća mi rođendani ništa ne znače. Jučer su mi kolege poželjele da poživim bar još toliko koliko imam sad, a ja sam rekla da bih se ubila da to dočekam. Svjesna sam prolaznost zato ćemo navaliti na pečenku u subotu', rekla nam je kroz smijeh uvijek šarmantna i zanimljiva Daniela Trbović koju gledatelji mogu vidjeti i u najgledanijem jutarnjem showu 'Dobro jutro, Hrvatska'.

Svoj vječno mladoliki izgled i vitku liniju održava pilatesom kojeg je počela trenirati prije dvije godine, a puno i hoda, osobito sa svojim psom Rockyjem. 'Žene u pedestima shvate sad ili nikad. I tada se više posvećuju sebi. Sve sam samoživlja, beskompromisnija. Svaki put se nasmijem kad vidim kad se piše: 'Vidjeli smo je bez šminke', u mom slučaju bi to bilo: 'Vidjeli smo je sa šminkom'. Hoću reći ne podliježem tim pritiscima koje mediji nameću', kaže Daniela.

  • +6
Daniela Trbović Izvor: tportal.hr / Autor: Cropix, Jurica Galoic-Pixsell