ganula pratitelje videom

Danas bi kralj funka Dino Dvornik da je živ proslavio 57. rođendan, njegova Ella prisjetila ga se dirljivom objavom

20.08.2021 u 11:48

Bionic
Reading

Blogerica je na današnji dan svom tati posvetila video na TikToku. Mnogi su joj u komentarima pisali kako ih je ovom objavom rasplakala

'Što biste vi rekli sebi da se sretnete u prošlosti?' upitala je svoje pratitelje Ella Dvornik, pa kroz video prikazala zanimljiv koncept, susret današnje nje s djevojčicom koja je bila prije puno godina.

'Hoćemo postati umjetnici?' upitala je mlađa Ella stariju verziju sebe, na što joj je starija odgovorila da neće. Isto je rekla i kada je pitala hoće li upisati faks, no kada je upitala hoće li umrijeti, starija Ella ju je utješila da neće i da će život biti bolji. 'Znači nema više rezanja i izgladnjivanja?' upitala je mlađa Ella i dobila potvrdni odgovor. 'A hoćemo imati djecu i pravu ljubav?' zanimalo ju je zatim, na što je starija rekla da će pronaći i bolje od toga.

@elladvornik

Right in the feels… ❤️‍🩹

♬ come into my arms - november

Ono što je dotaknulo srca njezinih pratitelja bilo je: 'Hoće li tata pjevati na svadbi?' 'Nema tate', odgovorila je 'starija' Ella.

Sličnu reakciju kod svojih sljedbenika blogerica je izazvala i kada je krajem lipnja na svojem Instagramu podijelila crtež na kojem njezine kćeri Balie i Lumi poziraju s pokojnim djedom kojeg nikada neće upoznati.