PONOĆNI ZALOGAJ

Ella Dvornik uskočila u korzet i haltere pa sve raspametila: 'Pogledajte me! Ovo tijelo ne želi treće!'

05.08.2021 u 19:53

Bionic
Reading

Blogerica i influencerica Ella Dvornik jednom od svojih posljednjih objava na Instagramu raspametila je brojne pratitelje. Seksi fotografijom u korzetu i halterima užarila je društvene mreže, a komentari su pljuštali na sve strane

Nakon što je Ella Dvornik objavila izazovnu crno-bijelu fotografiju na Instagramu te uz nju samo kratko napisala 'Ponoćni zalogaj', pratitelji su je zasuli komentarima i pitanjima. Dok su se neki divili njezinom seksi kompletiću i savršenoj figuri, drugi su se zabrinuli za zdravlje njezinog supruga Charlesa Piercea.

Nakon toga Ella je u komentarima naglasila da ne želi imati više djece. 'Ljudi, nema treće. Pomirite se s tim. Pogledajte me! Ovo tijelo ne želi treće dijete! Ok sam. Imajte vi umjesto mene, napisala je influencerica.

Podsjetimo, obitelj Dvornik Pierce početkom lipnja preselila se u Istru. Nakon što su pet godina tražili adekvatan dom u Zagrebu, konačno su ga našli u Istri i napustili metropolu. Ella ne krije koliko je oduševljena životom u manjoj sredini, a u nedavnom statusu na društvenim mrežama je obznanila kako 'plaća kredit manje nego najam u Zagrebu, ima svoj vrt, svoj mir, a susjedi su joj za poželjeti'.

  • +3
Ella Dvornik Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram