SAD JE I SLUŽBENO

Dame na okupu: 'Seks i grad' se definitivno vraća na male ekrane s novim epizodama – ali bez Kim Cattrall

11.01.2021 u 11:24

Bionic
Reading

Glumice Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon i Kristin Davis vraćaju se u novom izdanju 'Seksa i grada' pod imenom 'And Just Like That'

Najslavnije njujorške dame bit će ponovo na malim ekranima. Glumice Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon i Kristin Davis ponovo će oživjeti uloge koje su ih proslavile u novom izdanju serije 'Seks i grad' pod imenom 'And Just Like That'.

HBO Max nastavlja kultnu seriju što je mnoge razveselilo. Sve tri glumice na svojim su profilima društvenih mreža objavile kratku najavu za novu seriju.

'Nisam si mogla pomoći, a da se ne zapitam gdje su sad', napisala je Sarah Jessica Parker u svojoj objavi.

'Vi, ja, New York… Sve je moguće', bio je kratak komentar Cynthije Nixon u svojoj objavi.

Nova serija temelji se na knjizi 'Seks i grad' autorice Candice Bushnell, kao i na originalnoj seriji koju je stvorio Darren Star. Novo poglavlje u priči Njujorčanka imat će deset epizoda od po pola sata, a snimanje počinje na proljeće.

Šefica odjela za originalni materijal na HBO Maxu, Sarah Aubrey, nije mogla sakriti oduševljenje povodom povratka 'Seksa i grada' na male ekrane.

'Odrasla sam s tim likovima i jedva čekam vidjeti kako se njihova priča nastavlja u ovom novom poglavlju', rekla je Sarah Aubrey.

Obožavatelji serije dugo su čekali treći film, no nova serija vjerojatno će ih još i više razveseliti. Originalna serija emitirala se od 1998. do 2004., a filmovi su u kinima bili 2008. i 2010. godine.

Kim Cattrall već je rekla da neće sudjelovati u novim izdanjima 'Seksa i grada'.

Seks i grad Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia