RASPJEVANA ATMOSFERA

Ova uloga kao stvorena je za Severinu

23.02.2017 u 15:44

  • +4

Severina snima spot za mjuzikl

Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL

Bionic
Reading

Na splitskom Peristilu danas su odzvanjali zvuci pjesme, zahvaljujući snimanju spota za mjuzikl 'Naša bila štorija'. Severina koja će u mjuziklu zaigrati ulogu Ane, Goran Karan koji će igrati Duju, Danijela Martinović u ulozi Bjonde i Giuliano koji je dobio ulogu Linca, zapjevali su ispred katedrale sv. Dujma u splitskoj staroj jezgri

Nakon pjesama 'Šta je svit' na splitskim Prokurativama i 'Manta me jubav' u prekrasnom Trogiru, dalmatinski četverac zapjevao je još jednom u rodnom gradu u društvu folklorskog ansambla i publike koja se okupila kako bi uživala u pjesmi i plesu.

Mjuzikl 'Naša bila štorija' autora Nene Ninčevića i Gorana Karana s nestrpljenjem očekujemo već dugi niz godina, a predstavljat će priču o zabranjenoj ljubavi mladog splitskog para 70-tih godina.

Mjuzikl se sastoji od 16 glazbenih brojeva, a osim Severine, Karana, Danijele i Giuiliana protagonisti ovog dugo očekivanog glazbenog spektakla bit će i Stefan Kokoškov koji je zamijenio pokojnog Vinka Cocu, Tedi Spalato, Snježana Sinovčić Šiškov i Arijana Čulina.

Iako se nagađalo kako bi se premijera mjuzikla mogla prikazati u ljeto 2015. godine, to se još uvijek nije dogodilo, a obožavateljima pjesme na kazališnim daskama koje život znače preostaje ništa drugo nego pričekati još neko vrijeme.

Sigurni smo kako je snimanje prošlo u veselom tonu, obzirom da se raspjevani četverac poznaje i druži dugi niz godina. Na snimanju za pjesmu 'Manta me jubav' u proljeće 2016. dalmatinski pjevači otkrili su kako je snimanje nalikovalo više prijateljskom druženju nego poslu.

'Severina i ja smo išle u istu srednju školu, Gorana viđam svaki dan, Giuliano mi je također prijatelj cijeli život… Iza nas su mnoge godine i uspomene koje nas vežu, a kad si s dobrim prijateljima dan proleti u sekundi', rekla je tada Danijela Martinović za Večernji.

Snimanje spota za mjuzikl Naša bila štorija Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Čagalj