nije išlo

Dalija Orešković se razvodi: 'Da, moj suprug Frane Letica i ja više nismo zajedno'

tportal

Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic / CROPIX, Tomislav Kristo / CROPIX

Političarka, odvjetnica i bivša predsjednica Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa Dalija Orešković doživjela je raspad bračne zajednice. Iselila je iz stana koji je dijelila sa suprugom, odvjetnikom Franom Leticom

''Da, moj suprug Frane Letica i ja više nismo zajedno. Odluku smo donijeli još prije, smatrajući je najboljom i za nas i za naše blizanke, osmoipolgodišnje Meri i Leonoru, o kojima zajedno skrbimo. Smatramo da, kao i do sada, moraju imati i mamu i tatu pa se trudimo podjednako vremena biti s njima. O svemu se dogovaramo', rekla je za Gloriu Dalija Orešković. S 8-godišnjim blizankinjama Leonorom i Meri je odselila zajedničkog stana u ulici Kneza Mislava, gdje su i njihovi odvjetnički uredi.

tportal

Izvor: Cropix / Autor: Dragan Matic / CROPIX

Premda su se iselile u vrijeme izolacije zbog koronavirusa, izjavila je da to nije uzrok i da se to slučajno poklopilo baš u to vrijeme.

tportal

Izvor: Cropix / Autor: Damjan Tadic / CROPIX

Pet godina mlađeg Leticu, inače sina poznatog sveučilišnog profesora i političara Slavena Letice, Dalija Orešković upoznala je u odvjetničkom društvu Gorana Mikuličića (ona je tada imala status odvjetnika, a Frane je stigao kao vježbenik). No to nije bila ljubav na prvi pogled nego je iskra planula nakon tri godine. Godine 2009. zajedno su otvorili odvjetnički ured. Ljeta su provodili u rodnoj kući Dalijinog svekra u Podgori ili u kući njezine obitelji u Lici.

Dalija Orešković s ocem Frane Letice, sveučilišnim profesorom i političarem Slavenom Leticom

Dalija Orešković s ocem Frane Letice, sveučilišnim profesorom i političarem Slavenom Leticom

Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic / CROPIX

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!