FASHION gURU

Kolinda se neuspješno fura na Melaniju, a njezin frend Milan Bandić najbolje se sredio, čak se i telepatski povezao s predsjednicom. A tek Đapić s kravatom veličine slavonske ravnice...

  • 18.12.2019 u 13:39

  • Bionic
    Reading

    Ne prestaju komentari na jučerašnji cirkus zvan sučeljavanje. Predsjednički kandidati pokušali su se pokazati u najboljem svjetlu, ali za većinu sve je ostalo samo na pokušaju. Osim što su prosipali bisere, nisu briljirali ni odjećom

    Kolinda je tresla biserima na ušima koji su dolazili do izražaja zbog punđe, a htjela je pokazati da je štedljiva, a i da zna nabolje prezentirati Melanijinu boju, pa se odlučila na istu kreaciju koju je već nosila. Već smo pisali o toj neuspješnici, jer rukavići s volanom su toliko dosadni i pase, a uz one silne reflektore i tešku južinu koja vlada ovih dana ne znam zbilja kako je izdržala u tome.

    Pored nje se smjestio Đapić, a obukao se kao da nije izašao, ne iz 90-ih, nego iz 70-ih. Uz preveliku košulju roskaste boje, koja se prelijeva u boju breskvice, stavio je kravatu koja je veličine slavonske ravnice. Sve u svemu, izgledao je kao u onim stanovima u kojima je sve u jednoj nijansi - i kauč i tapete i miljejić.

    S druge strane aktualne predsjednice smjestio se, kako i dolikuje, njezin frend Milan Bandić, jedini među kandidatima koji je unio malo živosti, a vidim da je uspio i telepatski povezati se s predsjednicom jer su se odjenuli u slične nijanse, samo je njegova malo više siva. I iskreno, on osim što je bio dosljedan svojem programu 'korupcija svima', uspio se i najbolje srediti.

    Pored Darija, tj. Milana bio je 'Superman', ustvari Mislav Kolakušić, koji bi preuzeo sve moguće funkcije u državi, sagradio bi još koje krilo u predsjedničkim dvorima i referendumom bi tražio doživotno predsjedanje… Zvuči mi poznato, vidjeli smo to u povijesnim knjigama. Nije baš osoba koju bih zalijepio iznad kreveta, ali da se zna odjenuti, zna - valjda je nešto naučio na sudu jer tamo je takva modna promenada da bi bilo žalosno da nije.

    Pored Kolakušića bio je Dejan Kovač, profesor koji, siguran sam, ne zbori loše, nego jednostavno za tu funkciju nema kapaciteta, ali vidim da je pomoću kravate zahvalio HSLS-u.

    Došli smo i do bivšeg premijera Milanovića, a on je dovoljno pokazao da može biti predsjednik države bez puno ovlasti. Zato bi mogao iskoristiti sve pogodnosti koje je koristila i dosadašnja predsjednica - sređivanje, sve silne dijete da bi kreacije što bolje stajale - jer retorika bi bila dosta slična, a vidim da se on već prilagodio jer ima kravatu u boji Kolindinog stajlinga.

    • +31
    Sučeljavanje predsjedničkih kandidata Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek

    Dolazimo do kandidatkinja, od kojih jedna za sebe kaže da je razum, a druga ljevica. Dalija Orešković jedina je pristojno izgledala u jednostavnoj crnoj haljini, možda malo dosadno, ali bolje nego da bude pompozna, makar to Hrvati voljeli.

    Pored nje je Katarina Peović, koja ima čvrsta stajališta, a da bi je ljudi shvatili, treba ipak poraditi na prezentaciji, osmijehu, a i možda malo boje u stajlingu ne bi bilo naodmet.

    Pored nje bio je Pernar te je ipak uspio nešto suvislo i reći, naravno da u to ne ulazi cijepljenje te slične nebuloze koje propagira, ali barem ga nisu iznijeli iz studija, a obukao se kao pravi HDZ-ovac.

    Na kraju jedne strane smjestio se Škoro, koji je izgledao kao da je došao u školu, učiteljica kaže da imaju ispit, a on zableji. Nisam baš shvatio njegov program koji je već davno promovirao videoklipićem na fejsu, ali zato njegov zeleni stajling čak i nije bio loš.

    Mislim da je svima nepoznanica to kako je predsjednički kandidat Nedjeljko Babić, koji se našao na drugom kraju, uspio skupiti toliko glasova, mora da je dobar pajdaš. Gospodin je došao u tamnom i nek' ostane na tome jer zaista ne znam što više reći o njemu.

    No najviše mi je žao zato što Ava Karabatić nije skupila potrebne potpise jer bi to onda bio pravi cirkus - sad vidim da bi se odlično uklopila.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.