ODVAŽNO IZDANJE

Nisu joj mogle parirati: Sabina Glasovac u izbornoj noći zasjenila kolegice i supruge političara

23.12.2019 u 11:55

Bionic
Reading

U odlučujućoj noći politička krema okupila se u izbornim stožerima svojih stranačkih kolega gdje su svi zajedno s nestrpljenjem iščekivali prebrojavanje glasova, a nama su pažnju privukli modni odabiri poznatih političarki i supruga političara. Za razliku od političke suparnice Katarine Peović, Dalija Orešković pratila je objavu rezultata u svome domu, u stožeru Miroslava Škore bila je bivša ministrica socijalne politike i mladih Bernardica Juretić Rožman, dok je Zoran Milanović ulazak u drugi krug predsjedničkih izbora slavio sa suprugom Sanjom Musić Milanović. Poznate dame dale su sve od sebe da zablistaju u izbornoj noći, no ni jedna nije mogla parirati besprijekorno odjevenoj Sabini Glasovac

Među brojnim suradnicima i prijateljima u izbornom stožeru Miroslava Škore bila je i nekadašnja ministrica socijalne politike i mladih, Bernardica Juretić Rožman, koja je za ovu prigodu odjenula vrlo upadljivu crvenu haljinu dugih rukava od baršuna. Baršun i crvena boja vrlo su prigodni za ovo doba godine, no kroj haljine primjereniji je za primjerice ispijanje kave na gradskoj špici, nego za ovako važno političko događanje.

Sve u svemu, ne možemo reći da je modno kiksala. Cjelokupan stajling Juretić Rožman je začinila crnim modnim dodacima - najlonkama, gležnjačama i crossbody torbom koju je nosila na ramenu.

Aktivistica, komparatistica i predsjednička kandidatkinja Katarina Peović izborne rezultate pratila je u Klubu Spunk, odabravši za odlučujuću noć jednostavnu crvenu haljinu veza izreza koja prati liniju tijela, uskladivši je s crnim sakoom koji je, ako se nas pita, u ovom slučaju bio potpuno suvišan. No, obzirom da je haljina kratkih rukava, potpuno je razumljivo da se Peović u toku večeri poželjela ugrijati.

  • +21
Izborni stožer predsjedničke kandidatkinje Katarine Peović Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

Odvjetnica i kandidatkinja Starta, Dalija Orešković, odlučila se za vrlo jednostavnu odjevnu kombinaciju koja se mogla i spretnije provesti u djelo. Orešković je objavu rezultata pratila iz svog doma, u krugu obitelji, prijatelja i suradnika, odjevena u sjajnu crnu košulju od satena s prugastim uzorkom koju je uskladila sa pencil suknjom od tvida i crnim salonkama. Ovaj stajling bi izgledao puno skladnije da je Orešković odabrala jednobojnu košulju te da ju je nosila uvučenu u suknju.

  • +13
Političarke i supruge političara u izbornoj noći Izvor: Cropix / Autor: Zeljko Puhovski / CROPIX

U stožeru Zorana Milanovića slavio se Milanovićev ulazak u drugi krug predsjedničkih izbora, a najveća podrška bivšem premijeru bila je njegova supruga i uspješna liječnica Sanja Musić Milanović koja je za ovu prigodu odabrala vrlo elegantan stajling. Musić Milanović se odlučila za crnu majicu i kratki sako koji seže do struka, na koji je zakačila broš u obliku leptira, te prošaranu vunenu suknju s plisiranim detaljem u kombinaciji s crnim najlonkama i klasičnim salonkama.

No, najviše pažnje svojim je stajlingom izazvala SDP-ova zastupnica Sabina Glasovac. Ovo nije prvi put da je Glasovac oduševila svojim modnim odabirom. Poznata Našičanka na glasu je kao jedna od najbolje odjevenih političarki, ako ne i najbolje odjevena, a ovog je puta uistinu dala svoj maksimum. Glasovac je svojim elegantnim i trendi stajlingom u Milanovićevom izbornom stožeru sve bacila u drugi plan. SDP-ova političarka je plijenila poglede u crnim hlačama s bočnom crtom od satena, jednostavnim satenskim topićem i crnim štiklama, a cjelokupan stajling je podignula efektnim sakoom sa zanimljivim tigrastim uzorkom i zlatnim nakitom.