MALO PREDAHA

Dalić ponovno popustio: Djevojke u zagrljajima svojih nogometaša večer uoči utakmice

10.07.2018 u 18:19

Bionic
Reading

Dan uoči važne polufinalne utakmice hrvatske reprezentacije na Svjetskom nogometnom prvenstvu naš zbornik Zlatko Dalić ponovno je popustio i dozvolio nogometašima da se podruže sa svojim partnericama

Iako je oko ovakvih situacija struka podijeljena, čini se kako izbornik Zlatko Dalić ipak zna što radi pa je uoči polufinalne utakmice protiv Engleza dopustio našim reprezentativcima malo odmora i to u društvu supruga i djevojka koje su već tjednima daleko od njih.

Baš kao što smo dan prije utakmice s Rusijom mogli vidjeti Domagoja Vidu na balkonu hotelske sobe u igri sa sinom Davidom i majkom Željkom da bi im se kasnije pridružila i Vidina supruga Ivana, sada pratimo sličan scenarij.

Adriana Đurđević i Duje Ćaleta Car Izvor: Screenshot / Autor: Screenshot

Naime, putem Instagram profila mladi branič Duje Ćaleta Car pohvalio se kako se večer prije utakmice zabavlja s djevojkom Adrianom Đurđević.

Mlada pravnica doletjela je u utorak iz rodnog Dubrovnika u Moskvu u društvu dvije prijateljice Marijane i Andree. Vesela ženska skupina došla je puna euforije u rusku metropolu držeći hrvatsku zastavu. Kao i uvijek lijepa Adriana bila je pomno dotjerana pazeći da na sebi ima obilježja domovine.

  • +2
Adriana Đurđević sa sestrom Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec / CROPIX

Nije dugo trebalo da se zaputi svome pet godina mlađem odabraniku Duji, kojeg je zbog ljubavi odlučila pratiti po svijetu. Par je čitavu prošlu godinu živio na relaciji Dubrovnik- Salzburg gdje on igra za tamošnji nogometni klub.

Inače atraktivnu Dubrovkinju mnogi zbog fizičke sličnosti i modnih odabira uspoređuju sa suprugom Matea Kovačića, Izabel. Koliko joj je bitna pobjeda naše reprezentacije Adriana je pokazala i prije prošle utakmice kada se razodjenula u toples i fotografirala prekrivena iscrtanim kockicama na leđima.

  • +6
Domagoj Vida sa sinom Davidom i majkom Željkom na balkonu hotela Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/ Pixsell