u krugu najbližih

Daleko od očiju javnosti: Tri tajna vjenčanja slavnih u jednom vikendu

31.05.2017 u 06:43

Bionic
Reading

Vikend iza nas bio je prepun tajno isplaniranih vjenčanja poznatih manekenki i glumica koje su početkom tjedna iznenadile javnost. Evo tko je sve uplovio u bračne vode

Svoje najvažnije dane u životu mnogi su slavni poželjeli zadržati samo za sebe i svoje najbliže. Budući da su im životi stalno pod povećalom javnosti, a fotoreporteri najčešći gosti pred kućama, ne čudi da su i ove poznate dame odlučile  ceremonije vjenčanja skriti od neželjenih pogleda.

Maggie Grace, glumica poznata po ulogama u trilogiji filma 'Taken', udala se u nedjelju za Brenta Bushnella, poznatog američkog direktora i jednog od osnovača tvrtke koja se bavi organizacijom zabava.

Nakon samo tri mjeseca zaruka, u krugu najbliže rodbine i prijatelja izrekli su 'sudbonosno da'. Obred je obavljen u Kaliforniji, u malenom morskom mjestašcu La Jolla.

the strongest and sweetest songs yet remain to be sung (Whitman) 💫

Objavu dijeli Maggie Grace (@maggiegrace)

Iako su svi detalji ostali skriveni od javnosti i medija, sudeći prema suprugovom zanimanju, vjeruje se da je ceremonija bila 'na nivou'. 

Izgleda da je u Hollywoodu postao hit vjenčati se u tajnosti, pa se ovoga vikenda za to odlučila i glumica Emmy Rossum koja je u intimnoj atmosferi u New Yorku stala pred oltar sa svojim zaručnikom Samom Esmailom.

Poznatom redatelju ovo je prvi brak, dok je glumica svoj dvogodišnji brak s Justinom Siegelom okončala prije 7 godina.  Prije dvije godine Sam ju je zaprosio i to predivnim dijamantnim prstenom iz 1930. po koji je odletio čak do Pariza.

Iako su se trudili svoje uspomene od toga dana zadržati samo za najbliže, glumica je ipak nekoliko dana kasnije objavila fotografiju iz crkve.

Emmy je tako blistala u bijeloj haljini spuštenih rukava, koju potpisuje dizajnerica Carolina Herrera. 

'Čim sam se zaručila, znala sam da će gospođa Herrera dizajnirati moju vjenčanicu, znala sam i da ću imati crkveni obred te da će prijem gostiju biti u muzeju Guggenheim, pa sam zato i tražila haljinu prikladnu tom mjestu', rekla je nedavno za Vogue lijepa glumica koja je uz tu glamuroznu haljinu nosila i Roger Vivier torbicu, dok je frizuru podigla u elegantnu punđu.

Još jedna elegantna mladenka zablistala je proteklih dana. Supermodel i bivša Victorijina anđelica Miranda Kerr udala se za mladog suosnivača popularne društvene mreže Snapchat, Evana Spiegela.

Par se upoznao prije tri godine, a sada su pred svega 50-ak uzvanika u vlastitu domu u Brentwoodu u Kaliforniji uplovili i u bračnu luku. 

'Vjenčanje i ceremonija bili su vrlo intimni, ali sve je bilo vrlo otmjeno i sa stilom. Miranda je bila stalno uključena u pripreme i stvarno ima ukusa te je točno znala što želi. Gosti su uživali u koktelima u vrtu gdje je bio postavljen i klavir s kojeg je svirala divna glazba', rekao je jedan od gostiju s vjenčanja.

Poznata manekenka iz prvog braka s glumcem Orlandom Bloomom ima petogodišnjeg sina Flynna, a skladna povezanost njezina novog supruga i mališana upravo je ono što ju je osvojilo kod 26-godišnjeg Evana.