intimno slavlje

Poznata manekenka tajno se udala za mlađahnog milijardera

29.05.2017 u 11:37

Bionic
Reading

Supermodel i bivša Victorijina anđelica Miranda Kerr prije nekoliko dana udala se za mladog suosnivača popularne društvene mreže Snapchat, Evana Spiegela čije se bogatstvo procjenjuje na 1,6 milijardi dolara

Lijepa manekenka Miranda Kerr nakon razvoda od glumca Orlanda Blooma s kojim ima petogodišnjeg sina Flynna, ponovno je pronašla sreću u ljubavi.

Njegovo ime je Even Spiegel i vjerojatno vam je puno poznatija njegova društvena mreža Snapchat čiji je jedan od osnivača.

Miranda i Evan upoznali su se na jednoj zabavi 2014. godine, te prošlo ljeto objavili svijetu svoje zaruke.

I said yes!!! ❤️😍❤️😍❤️

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on

Prije nekoliko dana par je odlučio svoju vezu okruniti brakom, pa su pred svega pedesetak uzvanika u vlastitu domu  u Brentwoodu u Kaliforniji izrekli sudbonosno da. Iako je cijelo vjenčanje ostalo tajno jedan od uzvanika ipak je za medije ispričao nekoliko detalja.

'Vjenčanje i ceremonija bili su vrlo intimni, ali sve je bilo vrlo otmjeno i sa stilom. Miranda je bila stalno uključena u pripreme i stvarno ima ukusa te je točno znala što želi. Gosti su uživali u koktelima u vrtu gdje je bio postavljen i klavir s kojeg je svirala divna glazba'a rekao je jedan od izvora. 

Unatoč tome što na bankovnom računa ima nevjerojatne iznose, Evan Spiegel navodno je i dalje ostao stajati čvrsto na zemlji, a njegovi prijatelji tvrde kako ga novac nije nikada promijenio niti pokvario. Njegovo bogatstvo procjenjuje se na 1,6 milijardi dolara, a njegova izabranica također je vrlo uspješna u svome poslu te je već godinama na listi najplaćenijih modela svijeta. 

Ono čime je mladi i svestrani informatičar 32-godišnju novopečenu suprugu  najviše osvojio njegova je povezanost s njezinim sinom.