ODUŠEVLJAVA IZGLEDOM

Catherine Zeta-Jones obožavateljima poželjela dobro jutro, a oni joj uzvratili brojnim komplimentima

12.01.2021 u 22:35

Bionic
Reading

Jedna od najljepših glumica u Hollywoodu, zanosna Velšanka Catherine Zeta-Jones svakim svojim pojavljivanjem u javnosti izazove lavinu oduševljenih reakcija, a isto se dogodilo i kada je na Instagramu svojim obožavateljima poželjela dobro jutro umjetničkim selfijem

Popularna holivudska glumica Catherine Zeta-Jones nedavno je najavila kako se pridružuje ekipi na setu američke kriminalističke dramske serije 'Prodigal Son', na što je, kako kaže, vrlo ponosna te je zbog nove uloge itekako uzbuđena. Njezini fanovi poručili su joj da zbog nje seriju nikako neće propustiti.

Nekoliko dana nakon toga obožavateljima je poželjela dobro jutro fotografijom selfieja i izazvala brojne oduševljene reakcije. Njezina odana vojska od 3,6 milijuna fanova na Instagramu poručila joj je da je najljepša žena na svijetu.

'Bok predivna!', 'Boginja', 'Kraljice', 'Prekrasna damo', uzvratili su joj fanovi, a jedan je obožavatelj njenu suncem obasjanu fotografiju usporedio ovako: 'Kada sunce poljubi anđela'.

  • +14
Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas Izvor: Profimedia / Autor: Hutchins/face to face / Kathy Hutchins / Profimedia

Ponosna Velšanka u rujnu je proslavila 51. rođendan, a malo tko zna da je ime dobila po svojim bakama. Očeva majka bila je Zeta Jones, a baka s majčine strane zvala se Katherine Fiar. U sretnom je braku već 20 godina s glumcem Michaelom Douglasom. Njihov je brak jedan od najdugovječnijih u Hollywoodu.

Da im ne nedostaje strasti i ljubavi ni nakon 20 godina braka, glumica je dokazala objavivši nedavno romantičnu fotografiju na kojoj svog supruga strastveno ljubi u usta uz zalazak sunca u pozadini.