PRUŽIO RUKU POMIRENJA

Cure nove informacije: Princ William jedini je zaslužan za ponovni susret s bratom i šogoricom

12.09.2022 u 09:50

Bionic
Reading

Najnovija saznanja govore u prilog starijem bratu, princu Williamu, koji je navodno prvi, i to potpuno samostalno, pristupio bratu Harryju i pozvao ga da zajedno obiđu okupljene pred Windsorom. Cijeli događaj odvio se spontano, bez naređenja novog kralja Charlesa III. Znači li to da su braća zakopala ratnu sjekiru, tek preostaje vidjeti

Teški dani za sve članove britanske kraljevske obitelji iznjedrili su i jedan pozitivan događaj. Prinčevi William i Harry ponovno su se ujedinili te nakon dugo vremena zajedno pokazali u javnosti. Iznenadno pojavljivanje novog princa od Walesa te njegovog mlađeg brata u pratnji supruga izazvalo je lavinu reakcija - uglavnom pozitivnih.

Malo tko ostao je imun na slavnu četvorku koja posljednje dvije godine puni medijske stupce svojim narušenim odnosima i problemima. Nakratko su svi zaboravili na njihove svađe te naprosto uživali u prizoru zajedništva.

Iako su mnogi mislili da je naređenje za ovu zajedničku šetnju pred Windsorom došlo sa samoga vrha, izgleda da kralj Charles III nema nikakve veze s time. Princ William sam je preuzeo inicijativu te pružio bratu ruku pomirenja. Jednostavna tekstualna poruka u kojoj ga je upitao žele li se on i Meghan pridružiti njemu i Kate sve je pokrenula.

  • +13
Princ William, Kate Middleton, princ Harry i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: James Whatling / The Mega Agency / Profimedia

Braća su stigla zajedno u crnom terencu, kojim je upravljao sam princ William, a unatoč početnoj ukočenosti, brzo su došli do okupljenih građana i razmijenili nekoliko rečenica s njima.

Neosporno je to da ih je tuga za voljenom brakom, kraljicom Elizabetom II podsjetila na teške dane nakon što su izgubili majku, princezu Dianu, te zajedno tugovali pred očima cijeloga svijeta. Prije nego su se pojavili pred ožalošćenim građanima, koji su ostavljali svoje poruke i bukete pred dvorcem, William i Harry pregovarali su punih 45 minuta.

Nadolazeći dani bit će teški i intenzivni, a hoće li braća i nakon toga pokušati ostati bliski ili će se vratiti na staro, tek preostaje vidjeti.