ZA NJU JE VRIJEME STALO

Courtney Thorne-Smith: Zvijezda Melrose Placea danas izgleda bolje nego kad smo je gledali u seriji

13.02.2019 u 14:49

Bionic
Reading

Prošlo je 27 godina od emitiranja prve epizode američke serije 'Melrose Place', koja je bila najveća konkurencija seriji 'Beverly Hills', no gledatelji se i danas radi sjećaju 'stanovnika' stambenog kompleksa u ulici 4616 Melrose Place u Kaliforniji. Među njima je i Courtney Thorne-Smith koju publika pamti kao simpatičnu recepcionarku Allison Parker

Courtney Thorne-Smith ne važi za najpopularniju glumicu, ali u svakom ostvarenju ima upečatljivu ulogu, a publika ju je obožavala zbog prirodnog izgleda i blistavog osmijeha. Danas u 51. godini očito je da je popustila pred trendom estetskih korekcija pa za nju izgleda kao da je vrijeme stalo.

Najpoznatija je po svojim televizijskim ulogama: glumila je u 3 sezone u 'Ally McBeal', te u humorističnoj seriji 'Svijet prema Jimu', te 'Dva i pol muškarca'.

U glumu se zaljubila još u srednjoj školi, gdje se i upisala u dramsku grupu. Filmski debi imala je 1986. u drami 'Lucas' u kojoj je glumila s Winonom Ryder, Coreyem Haimom i Charliejem Sheenom. Osim glume, bavi se i pisanjem, a prvi roman 'Outside in' objavila je 2007. godine.

Prvi brak je imala s genetičkim znanstvenikom Andrewom Conradom za kojeg se udala 2000., no rastali su se nakon pola godine. 2007. udala se za Rogera Fishmana, a iduće godine im se rodio sin Jacob Jake Emerson Fishman.

S vremena na vrijeme Courtney Thorne-Smith je eksperimentirala s kosom - malo tamniji ili svijetliji pramenovi i različite duljine kose koja je uvijek bila njegovana i sjajna.

  • +2
Courtney Thorne-Smith Izvor: Pixsell PXL Agencije / Autor: O'Connor/Press Association/PIXSELL