SVE JE OBJAVILA

Courteney Cox uprizorila legendarnu scenu iz 'Prijatelja' i oduševila obožavatelje

05.03.2019 u 12:16

Bionic
Reading

Da su doista živjeli za uloge šestero prijatelja u istoimenoj humorističnoj seriji, govori i događaj koji se zbio proteklog tjedna. Naime, jedna od glumica, Courteney Cox, angažirala je nekolicinu muškaraca da joj unesu skupocjeni stol u spavaću sobu, što ju je asociralo na davno snimljenu scenu na stubištu jedne njujorške zgrade

Sjećate li se scene u popularnim 'Prijateljima' kada Rachel, Chandler i Ross, u jednoj od epizode pete sezone, pokušavaju pomoću raznih manevara prenijeti kauč po izrazito uskim stepenicama jedne njujorške zgrade?

Sve bi možda tada prošlo i 'bezbolno' da Rachel i Chandler nisu morali slušati upute predvodnika Rossa, koji je crven u licu, vikao: 'Pivot!', što ih je itekako razbjesnilo.

E, pa upravo ta scena odigrala se proteklog vikenda u domu Monice, odnosno 54-godišnje glumice Courteney Cox, gdje nekoliko muškaraca pokušava unijeti skupocjeni stol u njezin spavaću sobu, a da ne oštete njega niti zidove.

Slavna Courteney Cox u jednom trenutku govori im da paze na zidove, a potom počinje uzvikivati: 'Pivot!' Na licima muškaraca vidljiv je smijeh, iako se trude ostati ozbiljni.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Just another Friday night #pivot

Objavu dijeli Courteney Cox (@courteneycoxofficial)

  • +16
Serija 'Prijatelji' nekad i sad Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia