podrška iz svijeta

CNN-ova uzdanica, rodom Korčulanka navija za Vatrene: 'Hrvatska je ušla u četvrtfinale'

06.12.2022 u 10:20

Bionic
Reading

Novinarka koja radi kao dopisnica iz Londona te vodi emisiju 'The Global Brief s Biancom Nobilo' na CNN Internationalu, nedavno je na Twitter profilu obznanila da na ovogodišnjem Svjetskom nogometnom prvenstvu u Kataru navija za Hrvatsku jer je 'većinom Hrvatica', a ponosno se oglasila i nakon jučerašnje utakmice naše reprezentacije s japanskom

'Uvijek odaberi onaj DNA koji ima najviše šanse za pobjedu!', glasila je nedavna objava Biance Nobilo na Twitteru. Nadovezala se na tvit jednog od korisnika te društvene mreže koji je napisao:

'Prije nekoliko minuta popularna CNN-ova voditeljica Bianca Nobilo potvrdila je da navija za Hrvatsku jer je porijeklom većinski iz Hrvatske. To je potvrdila riječima 'Idi, Hrvatska!' s izvrsnim izgovorom'. Popularna voditeljica očito je pratila sva događanja naše reprezentacije.

Nakon što je Hrvatska nakon lutrije penala pobijedila Japan, ljepotica hrvatskog podrijetla je napisala novi tvit na hrvatskom: 'Četvrtfinale' uz emotikon 'vatrenog srca' i fotografiju junaka utakmice Dominika Livakovića. Na engleskom je također svima poručila da je 'Hrvatska ušla u četvrtfinale', a u hashtagovima istaknula 'obitelj' i 'vatreni'.

Podsjetimo, Bianca je Novozelanđanka s korčulanskim korijenima. na CNN-u zaposlila 2013., a tijekom godina vodila je CNN Today, International Desk i CNN Newsroom. Govori engleski, talijanski i hrvatski, a u kolovozu 2019. je posjetila Hrvatsku, otkud je njezina obitelj. Dijete je Franka Nobila, a rođena je 1990. godine, u Aucklandu na Novom Zelandu. Otac joj je bivši profesionalni golfer.

Bianca Nobilo Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram