9. prosinca

Clutch objavili album 'Book Of Bad Decisions'

27.09.2018 u 11:41

Bionic
Reading

Moćna marylandska četvorka Clutch objavili su 'Book Of Bad Decisions', dvanaesti studijski album kojeg 9. prosinca donose u zagrebačku Tvornicu kulture

Nasljednik sjajnih izdanja 'Psychic Warfare' i 'Earth Rocker' mjesecima je bio intenzivno promoviran kroz singlove 'Gimme The Keys', 'Hot Bottom Feeder', 'How To Shake Hands' i 'In Walks Barbarella'. Uz navedene pjesme na albumu se nalazi još 11 traka, a sve zajedno su snimane, miksane i producirane u Sputnik Soundu studiju u Nashvilleu. Produciju potpisuje Vance Powell, poznat po suradnji s Jackom Whiteom, Chrisom Stapletonom i grupama The Racounteurs i The Dead Weather. Naslovnicu 'Book Of Bad Decisions' kreirao je proslavljeni fotograf Dan WInters.

Izvor: Društvene mreže

U Tvornicu kulture Clutch se vraćaju 9. prosinca, dvije godine nakon premijernog nastupa koji je bio rasprodan tjednima ranije. Ovaj put će im se pridružiti dva sjajna benda – The Picturebooks i Inspector Cluzo. Njemački alt rock / blues dvojac Fynn Claus Grabke i Philipp Mirtschink ili kraće The Picturebooks koji će predstaviti pjesme sa svoja četiri studijska albuma, ali ponajviše s onog prošlogodišnjeg izdanja 'Home Is A Heartache'. Poslije Clutcha na pozornicu će se popeti izuzetan francuski soul / funk'n'roll bend The Inspector Cluzo. Bend koji je na sceni prisutan već više od desetljeća objavio je pet albuma, a šesti, 'We The People Of The Soil' izbacit će 26. listopada.

Izvor: Društvene mreže

U prodaji su ulaznice po cijeni od 150 kn u pretprodaji, odnsono 180 kn na dan koncerta. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13) i Aquarius CD Shop (Varšavska 13), sva prodajna mjesta Eventima i online www.eventim.hr.