novi singl

Članovi grupe Pravila Igre preživjeli avionsku nesreću: 'Ovo ćemo zauvijek pamtiti!'

18.10.2020 u 07:00

Bionic
Reading

Nakon posebno izazovnog perioda za mnoge glazbenike tijekom pandemije, pa tako i grupu Pravila Igre, članovi ovog benda krenuli su u sasvim novu avanturu i poglavlje svoje karijere

Nakon niza uspješnica i nagrada unatrag godinu dana, odlučili su se na putovanje, i to ono posebno – prema regionalnoj glazbenoj sceni. Na tom putovanju doživjeli su, ni više ni manje, avionsku nesreću redatelja Darija Radusina.

O čemu je riječ? Od službene radijske premijere njihovog novog singla U hladnoj sobi 9. listopada, slušatelji imaju priliku čuti neka drugačija i zrelija Pravila Igre kojom bend okreće novu stranicu u svojoj karijeri. Upravo ovoj pjesmi pridružen je novi videospot koji na metaforički način, i uz pomoć najsuvremenije filmske tehnologije prikazuje stihove pjesme poznatih autora Sonje i Mire Buljana. „Kada ljubav u ponor pada“, zapisano je u stihovima ovog obećavajućeg hita, i upravo je pad aviona u novome spotu Pravila Igre simbolično popratio ovu priču.

Izvor: Društvene mreže

Videospot posebnim čini i sasvim nova i uspješna suradnja s Martinom Vuletić, poznatom hrvatskom plesačicom i influencericom koja je plesala uz brojne poznate izvođače na njihovim koncertima, a za svoju turneju angažirala ju je i Severina.

Vjerujemo da je pjesma 'U hladnoj sobi' jedna od najboljih pjesama Mire Buljana u njegovoj karijeri. Ako uzmemo u obzir da je napisao neke od najveće hitove u regiji, neopisivo smo sretni da smo baš mi dobili priliku snimiti pjesmu U hladnoj sobi. Pjesma je snažna, emotivna i od njezine radijske premijere smo primili veliki broj pozitivnih komentara slušatelja i glazbenih kolega. Što se tiče videospota, bilo je to jedno nezaboravno iskustvo jer smo po prvi puta snimali na pravom filmskom setu kao i koristili najsuvremeniju filmsku tehnologiju. Uživali smo u svakom trenutku te željno iščekujemo reakciju publike. Ovu priču, s ovom pjesmom, sigurno ćemo pamtiti zauvijek, a nadamo se da će ostati zapamćena i među našom dragom publikom“, izjavili su članovi benda.

Njihova publika, osim najnovijeg video uratka na poveznici, dobit će priliku pogledati i nadolazeći virtualni koncert koji grupa Pravila Igre priprema do kraja ove godine. Zbog nezapamćenih okolnosti koje su ponajviše potresle glazbenu i izvođačku scenu, članovi benda nisu željeli razočarati svoje vjerne pratitelje. Više o koncertu, najavili su, moći ćete uskoro doznati na njihovim društvenim mrežama.