VRIjEME JE STALO

Cindy Crawford izgleda kao u danima najveće slave

28.07.2022 u 15:22

Bionic
Reading

Nije bez razloga Cindy Crawford devedesetih bila jedan od najtraženijih svjetskih modela i muza najvećih modnih dizajnera, što se vidi i danas, kada na pragu šestog desetljeća svojim izgledom ostavlja sve bez riječi

Na svom Instagram profilu, gdje je prati više od 6,5 milijuna ljudi iz cijelog svijeta, Cindy Crawford objavila je svoju najnoviju fotografiju u bikiniju i pokazala kako i dalje, iako na pragu šestog desetljeća, izgleda senzacionalno.

Danas 56-godišnja Cindy, koja je 90-ih žarila i palila modnim svijetom, pokazala je svoju vitku figuru, savršene trbušnjake i dobro istrenirane noge u tamnoplavom minijaturnom bikiniju Melisse Odabash, preko kojeg je odjenula bijeli kaput Simone Fan.

Iako je u modnom svijetu više od 40 godina, za nju kao da je vrijeme odavno stalo, a za svoj je izgled, kao i obično dobila pregršt komplimenata.

  • +20
Cindy Crawford i Rande Gerber Izvor: Profimedia / Autor: Michael Williams / Shutterstock Editorial / Profimedia

Majka supermodela Kaije Gerber na fotografiji je imala minimalni make-up dok je kosu pustila da joj pada niz ramena, a sve je snimljeno tijekom odmora u njezinoj kući na jezeru, gdje odmara s obitelji.