AVA O UROŠU:

Cilj mu je samo imati što više žena

04.04.2013 u 09:01

Bionic
Reading

Iako je mislila da je savršen za nju, Ava nakon svađa i uvreda kaže da Uroš nije seksi

Novoj stanarki Vendi svidjela se starleta Ava već prvu večer dolaska u BB kuću pa su prokomentirale situaciju s Urošem.

'Ti si umislila da on vrijedi više nego što vrijedi, glorificirala si ga. A da vrijedi, ne bi se ponašao prema tebi onako kako se ponaša. Ti si predivna dama', rekla je Vendi Avi Karabatić, a prenose 24 sata.

Na to je Ava opisala kako sada vidi Uroša: 'Znam, užasan je. Neki dan mi je psovao mater, a sad mi je počeo psovati i oca', požalila se Ava i dodala: 'On je mene iskoristio, moju dobrotu, naše prijateljstvo i sad priča okolo svašta i ja sam zato povrijeđena.'

Na kraju je zaključila da Uroš nema emocija i da mu je cilj samo imati što više žena da se sam sebi potvrdi.

Nakon tog razgovora javio se i Željko, rekavši Vendi da Ava samo glumi povrijeđenost kako bi privukla pažnju na sebe i da kalkulira. Vendi se nije složila s time i u ispovjedaonici je rekla da je Ava jako iskrena i neiskvarena. Dodala je da bi za Uroša idealna žena bila Maja Nikolić jer imaju iste interese, ista znanja i pokvaren karakter.

Maja Nikolić je pak ponudila Avi da joj sredi spoj s Vladom Vuksanovićem u kojeg je bila zaljubljena u 'Survivoru'. Rekla joj je da je ona puno ljepša od Nataše Bekvalac, s kojom je Vlado u vezi, i da bi ona radije bila s njom, nego s Natašom. Ona će pak, piše srpski Kurir, uskoro ući u BB kuću. Od Velikog Brata dobila je poseban zadatak - animirati stanare.